Влиянието на Плутон ще бъде безмилостно. Планетата иска няколко зодии да погледнат по-задълбочено ситуацията в романтичния си живот. 

Пълнолунието на 18 август във Водолей ще бъде епицентър на страсти и сериозни драми, защото освен съвпада на Луната и Плутон, ще се сблъскаме и с опозицията на Венера и Сатурн. Това ще доведе до някаква голяма конфронтация в отношенията или сериозно напрежение заради силно привличане към човек, като всичко това ще ни разтърси из основи.

Емоциите ще управляват всички зодии без изключение, защото Марс също ще бъде в квадрант със Сатурн по време на Пълнолунието. Ще ви бъде трудно да намерите думи, с които да опишете както чувствата си, така и преживяванията, които ще ви се случат.

Лъв

Вашият зодиакален знак е в епицентъра на събитията. Пълнолунието ще премине в сектора на брака и връзките, като в него ще участва и Плутон. А тази планета в астрологията дава сериозен емоционален и психически стрес, така че се пригответе да изживеете нещо възможно най-трансформиращо. На преден план в живота ви може да се появи човек, който вече ви е направил впечатление, но сега някои от неговите действия ще ви принудят напълно да преразгледате хода на вашите отношения.

Спомнете си какво започна в живота ви на 7-8 февруари. Тогава по време на Новолунието в сектора на отношенията на небето се образува триъгълен аспект между Венера, Плутон и Марс. Ако през всичките тези шест месеца сте били част от любовен триъгълник и сте избирали между двама партньори, то сега ще трябва да вземете финалното решение.

Везни

Плутон е тук, за да промени любовния ви живот. Пълнолунието във Водолей ще премине във вашия сектор на любовта и щастието. Можете да разберете нещо, което засяга вашия партньор, както и да вземете решение за по-нататъшното развитие на отношенията ви. Например, навярно вече е време да пренесете връзката на следващото ниво и това може да се случи, да кажем, заради... бременност!

Въпреки това, необвързаните Везни или дори омъжените представители на зодията, могат да достигнат до прозрение, че нещо трябва да се промени в любовните им отношения. Искате интензивна връзка и изглежда, че вие самите сте готови да влезете в напълно нова такава. Венера в опозиция със Сатурн по време на Пълнолунието може да постави акцент върху здравето ви. Ще разберете също, че любовта и човекът до вас могат да повлияят на физическото ви състояние. И вероятно, за да бъде животът по-здравословен, ще трябва да смените партньора си.

Риби

Пълнолунието ще премине във вашия дом на тайните и миналото, като по време на събитието ще се случи голямо разтърсване във вашия знак и в дома на взаимоотношенията ви. Тук става въпрос за опозицията на Сатурн и Венера, която засяга вашата ос на любовта и отношенията. Възможно е да имате среща с човек, който ще ви каже нещо, което ще ви трогне и ще ви посочи някои ваши лични грешки в любовта.

Например, можете да поговорите с психолог (астролог или четец на карти Таро) и по време на общуването с него да достигнете до осъзнаване на някои свои грешни модели на поведение в отношенията. Може също така да срещнете човек, който значително да повиши самочувствието ви. Конфликтите обаче не може да бъдат избегнати изцяло по време на това Пълнолуние.