Някои хора смятат, че приятелствата от детството са най-трайните и най-истински. Много са и тези обаче, които с годините се отдалечават от старите си съученици и приятели и губят връзка с тях. Днес ще ви разкажем за 10 звездни двойки, които се познават от години и са били – а някои и все още са близки.

1. Майкъл Дъглас и Дани ДеВито



Днес и двамата актьори са истински холовудски икони, но познанството им датира от преди да станат известни. Двамата се запознават преди 55 години, през 1967 г., на плажа, когато са едва 23-годишни. Това ,което ги свързва тогава, е цигара с марихуана, която споделят. Майкъл Дъглас си спомня как непознатият Дани се приближил към него и го заговорил. Той описва срещата им като „началото на едно дълго, дълго приятелство“.

2. Ким Кардашиян и Никол Ричи



Двете известни дами се познават от времето, когато все още не са публични лица. Кардашиян дори публикува в социалните си мрежи снимка с Ричи, на която двете са на по 13 години. Ким и Никол седят на една маса на сватбата на друга тяхна дългогодишна приятелка - Парис Хилтън. Те позираха заедно по време на Седмицата на модата в Париж, 20 години след като е направена тийнейджърската им снимка.

3. Никол Кидман и Наоми Уотс



Двете красиви и талантливи актриси се запознават в ученическите си години, когато учат в едно и също училище в Сидни, Австралия. Оттогава са и близки приятелки. През 1991 г. участват заедно във филмa “Флирт”. Оттогава и двете са изразявали желание отново да работят заедно. "Определено продължаваме да търсим правилния проект." – твърди Наоми.

4. Илайджа Ууд и Маколи Кълкин



И двамата актьори са известни от деца. Запознават се през 90-те години на миналия век и дори участват заедно във филма от 1993 г. „Добрият син“, когато са 12-годишни. На въпрос в социалните мрежи дали все още са приятели, Кълкин отговоря: „Разбира се, че сме приятели“.

5. Кейт Хъдсън и Лив Тайлър



И двете актриси имат известни родители: Лив е дъщеря на рокзвездата от „Аеросмит“ Стивън Тайлър, а Кейт също е дете на артисти - актрисата Голди Хоун и музиканта Бил Хъдсън. Двете момичета са приятелки от детинство и са били съученички в гимназията. Приятелки и до днес, Кейт и Лив често демонстрират отношенията си в социалните мрежи.

6. Тоби Магуайър и Леонардо ди Каприо



Много звезди, които са започнали кариерата си в Холивуд още от детска възраст, се познават помежду си. Все пак са посещавали едни и същи прослушвания. Но конкуренцията между някои от тях е прераснала в приятелство. Такъв е случаят с Тоби Магуайър и Леонардо ди Каприо. Звездата от „Титаник“ обясни, че той и Магуайър имат много общи неща, като например това, че са родени в Ел Ей и са отгледани от самотни майки. Те се появяват заедно във филма от 1993 г. „Животът на момчето“, когато са тийнейджъри. Тоби и Леонардо изглеждат изглеждат близки и сега и често биват забелязани да се забавляват заедно.

7. Бритни Спиърс и Кристина Агилера



Поп звездите се запознават в началото на 90-те, когато са в тийнейджърска възраст. През 1993 г. и двете са избрани за членове на All New Mickey Mouse Club. Така те участват в детско вариететно шоу, заедно с други бъдещи звезди като Джъстин Тимбърлейк, Райън Гослинг и Кери Ръсел. Впоследствие и двете развиват успешни музикални кариери, като Бритни издава първия си сингъл през 1998 г., а Кристина - година по-късно. С успехите обаче идват и спекулациите за лоши отношения между двете. През 2003 г. Кристина донякъде потвърждава слуховете, твърдейки, че по време на репетициите за общото им изпълнение (заедно с Мадона), Бритни е била доста дистанцирана и изнервена. И въпреки че и двете пускат по някоя хаплива реплика за другата през годините, в крайна сметка затоплят отношенията си.

8. Райън Гослинг и Джъстин Тимбърлейк

Двете бъдещи звезди се запознават през 1993 г., когато са тийнейджъри, благодарение на „Mickey Mouse Club“. Майката на Тимбърлейк дори е била законен настойник на Гослинг, който е канадец, през последните 6 месеца от снимките на шоуто. По-късно Тимбърлейк разкрива: „Вероятно бяхме малко по-близки от останалите деца, които участваха в шоуто, защото трябваше да споделяме една баня.“

9. Лора Лини и Брук Шийлдс



Брук Шийлдс публикува стара снимка в своя Instagram ден след като Лора Лини отпразнува своя 56-и рожден ден, разкривайки, че двете са приятелки от детството. Тя написа към снимката: „Върнах се много назад в архивите“.

10. Деми Ловато и Селена Гомес



Гомес и Ловато са актриси от деца и са работили заедно в семейния сериал „Барни и приятели“. В тийнейджърските си години се сближават, когато и двамата участват в предавания на Disney Channel. Приятелството им обаче има своите върхове и спадове през годините. В момента се твърди, че двете вече не поддържат отношения.