10 години неизменна част от нощния живот на София, емблематичният Yalta Club разказва от първо лице за миналото, настоящето, бъдещето и вдъхновението от музиката. 

Винаги в крак с времето, Yalta Club е най-големият, най-старият и най-уважаваният клуб за електронна музика в България. Вече 10 години легендата на нощния живот обединява истинските ценители на клубната музика, давайки им възможност да се докоснат до любимите си Dj-и.

Нощна София дълго ще помни специалното парти по случай 10-те специални години Yalta Club. Нашият екип също присъства на събитието и се наслади на неповторимата атмосфера и музика, която ни разтърси и извиси над сивото ежедневие. Компания на емблематичния и обичан от българските фенове Sandy Rivera, правиха две страхотни дами - Michelle Weeks и April, които допълниха дълбокото хаус звучене с нежни вокали.

След легендарното завръщане в събота, ни очакват още страхотни събития този клубен сезон. Следващото парти, което очакваме с нетърпение е TAKEOVER W/ DYED SOUNDOROM. ТAKEOVER е проект на Liubo Ursiny, Valdy и Philip Chernikov. Ето какво сподели Liubo Ursiny с екипа на Dama.bg за най-страхотните си моменти и вдъхновението през 10-те си години зад пулта на Yalta Club:

- С какво работата ти в Yalta те вдъхновява?

- Ако има нещо, което винаги ме е вдъхновявало е нестандартното работно време или липсата на такова. Не, не е това. А музиката. Тя винаги е била моят първа и единствена любов, и тези 10 години ми дадоха всичко свързано с нея. Видях смяната на няколко стила, запознах се със страхотни хора от тази сцена, и много хора танцуваха заедно с мен до късно (или рано). Свободата и гласуваното доверие са най-голямото вдъхновение. Затова и не я наричам работа, а муза. 

- Кой е най-хубавият ти спомен от клуба досега?

- Най-хубавият спомен се повтаря всеки път, когато усетя че с хората сме на една вълна и танцуваме заедно. И въпреки че това се повтаря почти всеки уикенд, всеки път е като за първи път. ;-)