Този материал ще те изненада, ще те провокира да се замислиш и ще ти разкрие ценна информация за корените на привличането между мъжете и жените.

Ангажиментът ми да ти предоставям най-добрите материали в света за женственост и взаимоотношения, ме срещна с работата на Рене Уейд, която е една от най-скъпо платените консултанти по женственост и взаимоотношения в Австралия. Тази статия е вдъхновена от нейно обучение, в което имах честта да участвам.

Направи си любимата напитка и си позволи да се потопиш в света на привлекателността през погледа на мъжете, природните закони и естествеността.

Докато пиша този материал, гледам през прозореца си как две птички (за съжаление познанията ми за света на птиците са крайно ограничени, затова тук ще ги нарека две птички), си правят гнездо. Гледам ги вече от няколко дни, как си носят клонки и малко по-малко изграждат своя дом.

На фона на тази гледка си мисля как хората сме се отдалечили от своята инстинктивна природа и наивно си мислим, че тя не ни влияе. Пред погледа ни има бетон, под краката ни има бетон, спим заобиколени от бетон и постепенно се отдалечаваме от природните закономерности, които движат човека.

С този материал искам да ти припомня природните закони на привличането, тези характеристики, които често пренебрегваш, въпреки че учените, психолозите и изследователите на човешкото поведение определят като значими за мъжете.

Тези характеристики действат на дълбоко инстинктивно ниво и често дори самите мъже трудно го осъзнават. Важно е да знаеш, че мъжете анализират жената пред себе си на подсъзнателно ниво, за да изберат тази, която е най-подходяща за тях.

Привличането е свързано с инстинктивната природа в човека, повече от колкото искаме да си признаем.

Познаването на тези характеристики, които въздействат върху привличането ти помага да разбереш мъжката природа и да увеличиш своята привлекателност.

Важно е да знаеш, че не е нужно да притежаваш всички характеристики, за да бъдеш привлекателна. Според мен като жена,  вече притежаваш голяма част от тях, но не им обръщаш подобаващо внимание.

Готова ли си да се потопиш в инстиктивния свят на мъжете и да научиш кои са топ 10 характеристиките, които те възприемат за привлекателни и секси?

Характеристика N1: Съотношението между талията и ханша ти

Предполагам те изненадах, както се изненадах и аз, когато прочетох тази истина за привличането. Знам, че си чувала много за това съотношение, но може би като мен, не си се замислила задълбочено, защо е толкова важно.

Женската фигура преди пубертета не се различава особено от мъжката. По време на пубертета жената започва да се закръгля и да придобива женствени форми, с които комуникира на мъжа, че първо е жена и второ, че е способна да износи и роди дете.

Извивките на жената и широкият ханш е това, което отличава женското тяло от тялото на мъжа и тези сигнали са първите, които мъжете улавят на подсъзнателно ниво.

Учените са установили че съотношение равно на 0.7 е най-привлекателно за мъжете и показател за женственост и способност за износване и раждане на здраво бебе.

И така, вземи си шивашки метър и изчисли своето съотношение, като измериш талията и шанша си и разделиш числото на талията на числото на шанша.

Ако получиш резултат над 0.7, не се притеснявай. Значителен брой от жените в съвремения свят имат такъв резултат. Причините са забързания начин на живот, вредната храна и малкото движение, което имаме в ежедневието си.

Ето и няколко полезни съвета, за това как да повлияеш благоприятно върху този индекс.

За тази област в тялото влияние оказва пречистването, а не диетата.

Съвременната жена рядко пречиства тялото си, а всъщност това оказва силно влияние върху нейната привлекателност.

Аз не съм професионалист в детокса и затова ти препоръчвам да се обърнеш към такъв, ако решиш да го приложиш. Това, което може да направиш е да включиш в дневното си меню сок от зеленчуци (краставица, магданоз, целина).

Друго, което може да направиш е да си избереш дрехи и аксесоари, с които да подчертаеш извивките си. Тук много ще ти помогнат дрехите с висока талия – поли, дънки и др.

Насърчавам те да подчертаваш прекрасните си женствени извивки, така изпращаш послание към мъжа "Аз съм жена!"

Характеристика N2: Походката ти

Искам да забележиш как ходят мъжете. Предполагам виждаш, че те не движат своят ханш изобщо. А сега се огледай и забележи как се движат повечето жени.

Убедена съм, че повечето се движат по същия начин. Искам да ти напомня, че мъжете се привличат от жени и затова е важно да му изпращаш послания, че си жена.

Много проблеми в привличането на желания мъж идват от това, че жените са  научени да потискат да изразяват своята женственост и са насърчавани да приличат на мъже.

Искаш ли да привлечеш мъж в живота си, искаш ли да бъдеш по-привлекателна за мъжете? Започни да изпращаш послания, че си жена, чрез своята походка.

Каква трябва да бъде тя. Женствената походка включва полюшване на ханша в ляво и дясно. Това движение хипнотизира мъжа и той автоматично те определя като привлекателна и женствена (всички еротични танци включват движение на ханша).

Изследователите на човешкото поведение също са доказали, че първото място, където мъжът поглежда при движението на една жена е нейният ханш.

И така започни още днес да практикуваш женствена походка. Позволи си да отпуснеш ханша си и да го изнасяш в ляво и дясно, докато се движиш. Знам, че в началото ще ти бъде странно и нетипично, защото си учена твърде дълго време да потискаш тази част в теб. Тук доста помагат токчетата.

Насърчавам те да опиташ първо сама в къщи. Пусни си хубава музика и просто си дай право да опиташ. Наслади се на движението, никой не те гледа и си позволи да експериментираш.

С практиката, ще дойде естествеността на движението, затова не спирай. Наслаждавай се на своята женственост и просто наблюдавай как мъжете ще започнат да те забелязват.

Характеристика N3: Твоята кожа

Кожата е израз на нашето вътрешно здраве. Колкото е по-свежа, гладка, здрава и излъчва светлина, толкова по-привлекателни сме.

Много често жените се заблуждават, че красотата привлича мъжа.

Това което е важно да запомниш е, че излъчването на здраве е в пъти по-привлекателно.

Когато си говорим за привличане, мъжете избират инстинктивно тези жени, които излъчват женственост и здраве, защото те ще родят здрави бебета. Природата понякога е жестока в подбора.

Най-лесният начин за мъжа да разбере за здравето на жената пред него е да погледне кожата й. Затова е от изключително значение да се грижиш за нея природосъобразно.

Колкото по-привлекателен и здрав мъж искаш в живота си, толкова по-привлекателна и здрава е важно да ставаш ти. Така, че днес е време да се замислиш сериозно над вредните си навици и да спреш цигарите, алкохола и вредните храни, защото:

Здравата жена е привлекателна за мъжете!

Как може да подобриш излъчването на своята кожа

  • ПИЙ много течности – 1,5 – 2 литра: вода, зеленчукови сокове (не плодови!), чай

Срещам толкова много жени, които знаят, че е важно да пият много течности и въпреки всичко, не го правят. И за пореден път осъзнах, че ние сме си най-големият враг по пътя на любовта. Течностите изчистват токсините в тялото ни и подпомагат кожата ни да бъде хидратирана. Всяка привлекателна жена на този свят пие много течности и приема храна с високо съдържание на вода.

Водата истински хидратира кожата ти, а не кремовете за лице.

Купи си стъклено шише и си го сложи на бюрото в офиса, така всеки ден ще пиеш вода. Друг трик е да си залепиш мотивираща бележка, с която да си припомняш да пиеш вода (например: Здравата жена е привлекателна за мъжа)

  • Научи се да ползваш грим правилно

Важно е да запомниш, че целта на грима е да подчертае твоите красиви черти, а не да промени лицето ти до степен на неузнаваемост.

Всяка жена има красиви черти, ако ти не виждаш нито една в себе си, то ти поставяш бариера пред себе си и любовта и обричаш себе си на нещастие!

В този случай се допитай до приятелки, защото много често

Ти си по-красива от колкото си мислиш!

Преди да се научиш да се гримираш е важно да забелязваш своята автентична красота и да си правиш комплименти на себе си. Спри за момент и си направи 10 комплимента за външния си вид. Ако го правиш всеки ден ти гарантирам, че ще увеличиш своята привлекателност и ще получаваш повече комплименти.

Привлекателен стимул N4: Следва продължение …

Бъди Вдъхновяваща Жена,