Романтиката и нежността витаят във въздуха и вече нямаме търпение да настъпи онзи ден от годината, в който ни се струва, че любовта наистина може да победи. Остават само броени дни до най-сантименталния празник в годината и треската за подаръци е завладяла всички ни.

Ето защо тази година ви гарантираме, че Денят на влюбените ще бъде различен. Предлагаме ви 10 страхотни идеи за подаръци, които можете да откриете в Serdika Center. Те гарантирано ще накарат половинката ви да се усмихне широко и да се почувства обичана.

 14-ти февруари е ден, в който не само любовта, но и шоколадът се радват на специално внимание. А има ли по-добър начин да покажем чувствата си на любимия човек от красива кутия във форма на сърце, събрала в себе си очарованието и вкуса на истински белгийски шоколад? Изтънчената наслада под формата на шоколадови изкушения от Jeff de Bruges ще подложи сетивата ви на незабравимо преживяване, а сладкият ви жест няма да остане недооценен. Денят на влюбените никога не е бил по-вкусен.
 

 
За никого не е тайна, че подаръчните комплекти се превърнаха в любим избор на господата, които искат да зарадват любимата жена, поднасяйки ѝ наистина качествен подарък. Този Ден на влюбените идва с големи изненади от L'Occitane en Provence - френският бранд за натурална козметика, който завладя света. Красотата и опазването на природата вървят ръка за ръка, а всяка дама би останала очарована от уханията за влюбени, специално подбрани за Свети Валентин. Най-хубавото е, че представителките на нежния пол също могат да зарадват любимия мъж с прекрасен подарък. 
 

14-ти февруари е ден на романтиката и съблазънта. Това е денят в годината, в който прекрасното и изкусително бельо е сред едни от най-предпочитаните подаръци, които биха зарадвали всяка жена. Тази година Palmers ще зарадват и двата пола с прекрасни предложения, които са страхотен избор както за ежедневието, така и за гореща нощ, посветена на любимия човек. Свети Валентин никога не е бил по-страстен, а и по-удобен с бельо, изработено от модал - материята на бъдещето, която замества памука.
 
Празникът на влюбените няма да бъде пълен без феерия от цветя. Нека бъдем честни - няма как да сбъркате, ако се спрете на красив букет или пък на специално направена аранжировка в нестандартна саксия. Гарантираме ви, че подаръкът от Обича ме, не ме обича ще прикове всички погледи и ще накара дамата ви да се чувства като звездата на вечерта. 
 

Не бива да забравяме за сладките лакомства, които имат чудодейната сила да предизвикват усмивка на всяко лице. Специално приготвените за Деня на влюбените вкусни сладости от 100 грама сладки са гаранция за успешен подарък. 

Лесно е да споделите насладата на вкусните изкушения с половинката и да се отдадете на истинско празнично пиршество. 

 

Класическият и много личен подарък на 14-ти февруари остава парфюмът, който е отличен избор както за нея, така и за него. Огромното разнообразие от уханни предложения в Beauty Zone предлагат за всекиго по нещо. Независимо дали любимият ви човек предпочита свежите и ненатрапчиви аромати, или пък любими са му тежките и запомнящи се ухания, едно е сигурно - лесно е да откриете идеалния парфюм.
 

Свети Валентин нямаше да бъде така дългоочакван празник от дамите, ако господата често не прибягваха до класиката - красивите и стилни бижута. За случая изключително подходящи са моделите с акцент сърца от скъпоценни камъни или гривни с послание. Zlatarna Celje е мястото, където ще откриете разнообразие от модели бижута, които могат да задоволят и най-капризните представителки на нежния пол. Все пак бижутата са най-добрият приятел на жените.
 

На Деня на влюбените времето сякаш спира, за да даде път на любовта. Ето защо любимата ви би се зарадвала на елегантен часовник, който ще ѝ напомня за прекрасния жест на специалния ден. Watch Boutique ви дават възможността не само да зарадвате половинката. Класически или модерен - часовник остава сред любимите подаръци и на двата пола. 
 

 
Бельото - красивата страст на всяка дама и изкушение на представителите на силния пол. Свети Валентин е денят, който свързваме не само с любовта, но и с чистата страст. Новата колекция на Triumph е създадена за дамите, които знаят какво искат и искат да изпъкват сред тълпата. Красивото бельо винаги е било и ще бъде чудесен подарък за всяка жена.
 

Виното и любовта вървят ръка за ръка, а на 14-ти февруари те са идеалната комбинация. Изборът на идеалното вино за вечерта е точно толкова важен, колкото и изборът на точния подарък. Доверете се на богатата селекция от вина, предлагани във Vinello, за да бъде вечерта, изпълнена със стил и много любов. 
 
Ако все пак нямате идея какво да подарите, винаги можете да купите дори онлайн подаръчен ваучер от Сердика Център.