Сутрините могат да те подлудят, особено през делничните дни, когато всички у дома бързат за работа или за училище. Малките неща, които двойките правят един за друг - независимо дали се прегръщат сутрин или си оставят любовна бележка на нощното шкафче, имат силата да зададат настроението за целия им ден.

Виж какво можеш да направиш за партньора си, за да започне денят и на двама ви по-добре. Превърни някои от тези съвети в ежедневна рутина и резултатът няма да закъснее.

Щастливите двойки си носят кафе или закуска в леглото

“Половинката ми обикновено ми носи кафе в леглото. Той е фантастичен готвач и ми приготвя овесена каша или смути за закуска.” – Кентън У.

Помагат си за избора на дрехи за работа

„Като транссексуален ми е трудно да избирам дрехите си сутрин – нужно ми е време. Трябва да наваксам със стила, който ми липсваше, докато растях. Всеки ден партньорът ми ми помага. Това е малко нещо, но означава много за мен.“ - Том У.

Предварително приготвят закуската на бебето

„Имаме новородено бебе, което не мога да кърмя. Трудно е, но и много укрепва връзката ни. След 2 сутринта не съм във форма и така съпругът ми се превърна в специалист по ранните хранения. Той храни детето ни, сменя памперса ѝ и я връща в леглото. Когато ставам в 7 часа, винаги има бутилка прясно мляко в хладилника. Фактът, че той отделя време през нощта, след като вече се е погрижил за бебето, да приготви бутилка, е огромна подкрепа.“ - Мег Конли

Отделят време, за да се прегръщат

„Приятелят ми е невероятен! Всяка сутрин слага аларма 30 минути по-рано, за да можем да се прегърнем.“- Лъки Х.

Казват „Обичам те“, дори да са далеч един от друг

„С годеницата ми Олтъм сме заедно от 18 месеца и живеем в различни градове. През това време не е минала и една сутрин, без да си напишем „Добро утро. Обичам те толкова много“ или една вечер без да си го напомним. Дори когато сме заедно в леглото, защото ще е в града през уикенда, ми пише сутрин, за да спази традицията ни. Първото нещо, което правя, когато се събудя е да погледна телефона си, за да видя дали ми е писала. Ако не, аз ѝ пиша“. Нийл С.

Оставят слушалката на душа според предпочитанията на партньора си

„Съпругата ми винаги оставя слушалката на душа както я предпочитам след като се изкъпе. И това ако това не е любов! Сигурен съм, че това е еквивалент на вдигането на седалката на тоалетната при гей двойките.“ - Кари Х.

Загряват колата, когато е студено

„Живея в Аляска. Мисля, че е очарователно, че съпругът ми подгрява колата ми. Аз пък му приготвям закуска, за да върна жеста.“ Сейвън Д.

Правят си импровизирано парти в кухнята

„Приятелят ми пуска любимите ни забавни хип-хоп парчета и рок песни и танцува зад мен, докато правя обяд. Ухилвам се до ушите. Забавните ни кухненски партита с кикотене в 8 часа сутринта са по-добри от всеки клуб, всеки ден.“ - Сюзън С.

Оставят си малки любовни бележки

„Половинката ми слага малка любовна бележка при витамините ми и чашата ми с кафе всяка сутрин." - Хейли М.

Започват деня със забавна песен

„Любимият ми ме събужда с песен, която е научил в предучилищната. „Добро утро, всички сме на местата си с радостни лица и така започваме новия ден.“ Ако съм на бизнес пътуване, ми я изпраща на запис.“ - Жасмин Л.