Този списък далеч не е шега.

1. Гарантирано ще направим деня ви по-хубав. Ние сме като човешката версия на пицата. Кофти ден в работата? Няма значение. Винаги ще успеем да ви разсмеем.

2. Забавните мъже са като чесън: постните неща стават в пъти по-хубави. Ние правим скучните неща забавни. Дори разместването на мебелите е забавно с нас.

3. Мразим да казват, че сме забавни. Може да сме забавни, но не ни представяйте като такива, защото хората ще поискат да им разкажем виц. Ние не знаем вицове, а просто сме забавни.

4. Да, шегуваме се по време на сериозни разговори. Не се ядосвайте. Понякога не се сдържаме да пуснем някоя шега в не особено уместен момент.

5. Това не значи, че не можем да бъдем сериозни. Дори когато се шегуваме, взимаме нещата на сериозно. Не сме откачени и разбираме социалните норми.

6. Просто защото сме забавни не значи, че искаме да ставаме комедианти. Просто ни харесва да разсмиваме хората. Не ни карайте да се записваме на курсове по импровизация.

7. Пригответе се да срещнете критиката ни за някои от любимите ви сериали. Не, не харесваме Теорията за големия взрив.

8. Има болка зад тези очи. Фактът, че постоянно се шегуваме, не значи, че постоянно сме щастливи. Това е защитен механизъм. Не винаги всичко е наред.

9. Не можем да сме в настроение постоянно. Понякога имаме нужда да сме скучни и не-забавни.

10. Ние сме тайното ви оръжие на офис партито ви. Ще очароваме всеки, който искате. Шефът ви? Колегите ви? Ще станем най-добри приятели с всички тях. Ние сме като ключари, но за хора.