Понякога двама актьори имат толкова страхотна и завладяваща химия, че просто не можем да им се наситим независимо колко пъти ги виждаме заедно на големия екран.

Това със сигурност е валидно за тези 10 двойки актьори, които се събраха наскоро, след като са работили заедно в миналото и с които ще ви срещнем днес.

А когато знаем, че ще видим любимото си екранно дуо на екрана, няма как да не се вълнуваме за премиерата на поредното им общо филмово заглавие, особено ако взаимоотношения на актьорите надхвърлят пределите на екрана и снимачната площадка.

Кои са вашите любими екранни двойки и открихте ли ги в статията ни?


Бен Афлек и Джейсън Момоа

Това забавно дуо работи заедно по лентата "Лигата на справедливостта" през 2017-та, а наскоро Момоа сподели снимка в своя профил в Инстаграм, с която обяви, че колегата му и приятел Бен Афлек ще се присъедини към него във филма "Аквамен и изгубеното кралство", който ще излезе по кината през 2023-та.

Крис Еванс и Скарлет Йохансон

Крис Еванс и Скарлет Йохансон са работили заедно невероятните осем пъти!

Първият им филм заедно беше романтичната комедия от 2007-ма - "Дневниците на бавачката", а наскоро те се събраха отново на големия екран, тъй като и двамата се присъединиха към филмовата Вселената на Марвел.

Еванс като Капитан Америка, а Йохансон като Черната вдовица. Вече ги видяхме в лентата "Отмъстителите: Краят" и сме сигурни, че общите им филмови проекти тепърва предстоят.

Дженифър Лорънс и Брадли Купър

Това емблематично дуо е най-известно с главните си роли в "Наръчник на оптимиста", но оттогава двамата са работили заедно още три пъти. Другите им общи филмови проекти са "Американска схема", "Серена" и "Джой".

Ема Стоун и Райън Гослинг

Ема Стоун и Райън Гослинг се запознават на снимачната площадка на романтичната комедия "Оглупели от любов". Оттогава те са работили заедно още два пъти - в прочутия романтичен мюзикъл "Ла Ла Ленд" и в екшън трилъра "Гангстерски отдел", а ние нямаме търпение да ги видим отново като филмова двойка на големия екран.

Дуейн Джонсън - Скалата и Кевин Харт

Това завършено комедийно дуо е участвало в много филми заедно. Последната им обща поява на големия екран бе в лентата от 2019-та "Джуманджи: Следващо ниво", а тази година заеха и гласовете си на суперкучетата Крипто и Супермен в анимацията "DC Лигата на супер-любимците".

Джулия Робъртс и Джордж Клуни

Двама от любимците на Холивуд - Джулия Робъртс и Джордж Клуни имат общо шест филма заедно! За първи път те си партнират на големия екран в лентата "Бандата на Оушън" през 2001-ва, а тази година предстои да излезе най-новият им филм романтичната комедия "Билет до Рая".

Дрю Баримор и Адам Сандлър

Дрю Баримор и Адам Сандлър имат дълга история на големия екран и са прекрасни приятели и в живота. Първата лента, която те снимат заедно е романтичната комедия "Сватбеният певец" през 1998-ма, през 2004-та ги видяхме отново на екран във филма "50 първи срещи", а последният им общ проект засега остава "Заедно по принуда" от 2014-та.

Леонардо ди Каприо и Марго Роби

Леонардо ди Каприо и Марго Роби се срещат през 2013-та на снимачната площадка на филма "Вълкът от Уолстрийт" и се събраха отново през 2019-та, за да си партнират в последния проект на изключителния режисьор Куентин Тарантино - "Имало едно време... в Холивуд".

Натали Портман и Теса Томпсън

Двете дами се снимат заедно за първи път в сайфай хоръра "Изтребление" през 2018-та, след това се срещнаха във филмовата Вселена на Марвел в лентата "Отмъстителите: Краят", а тази година можем да ги видим и в "Тор: Любов и гръмотевици".

Рийз Уидърспун и Дженифър Анистън

Повече от две десетилетия след като Рийз Уидърспун изигра малката сестра на Дженифър Анистън в хитовия ситком "Приятели", двете звездни дами си партнират в друг изключително успешен сериал - "Сутрешен блок", който е на екран от 2019-та и макар и още да няма официална дата, феновете се надяват, че новият сезон ще започне излъчване още тази есен.