1. Хората от зодия Дева ще ви научат да се борите за мечтите си.

Те ще ви покажат какво значи да имате мечта и да вярвате в нея. Да се борите за нея. Да се борите за себе си. И за бъдещето си. Ще ви покажат какво значи да вярвате в потенциала си и да не търсите ничие одобрение, щом имате своето собствено. Ще ви покажат какво значи да сте верни на принципите си. И на пътя си. 

2. Хората от зодия Дева ще ви научат да бъдете готови за последиците от действията си. 

Или липсата на такива. Те ще ви покажат какво значи да носиш отговорност за живота си и за решенията, които взимаш. Или не. Ще ви покажат, че няма нито смисъл, нито полза да обвиняваме другите за нещата, които се изпречват на пътя ни. Просто защото ние сме тези, които избираме да стоим на този път... И именно ние носим отговорност за това как пътя, който сме решили да следваме, ще моделира живота ни.

3. Хората от зодия Дева ще ви научат да сте верни на онези, които са в сърцето ви.

Те ще ви покажат какво значи лоялност и верно приятелство. Ще ви покажат какво е да можеш да разчиташ безусловно на нечия подкрепа, без значение в какъв момент се нуждаеш от нея. Ще ви покажат, че за да имате истински приятели, първо вие самите трябва да сте такива.

4. Хората от зодия Дева ще ви научат да давате винаги всичко от себе си.

Те ще ви покажат какво е да се съревноваваш не с другите, а със себе си. Ще ви покажат какво е да виждаш във всяко предизвикателство възможност за израстване. Ще ви покажат как да развиете вътрешната си сила и да станете по-добра версия на себе си.

5. Хората от зодия Дева ще ви научат да не се предавате.

Те ще ви покажат какво е да не се отказваш, колкото и да ти е трудно. Ще ви покажат какво е да продължаваш да вървиш напред дори когато не виждаш пътя пред себе си. Ще ви покажат какво е да не забравяш, че и след най-тъмната нощ винаги настъпва утро...

6. Хората от зодия Дева ще ви научат да поглеждате първо към себе си, когато искате да критикувате останалите.

Те ще ви покажат какво е да имаш най-високи изисквания именно към себе си. Ще ви покажат какво е да умееш да признаваш грешките си и да се учиш от тях. Ще ви покажат какво е да изискваш от себе си същото, дори повече, от това, което изискваш от хората около себе си.

7. Хората от зодия Дева ще ви научат да се грижите за себе си.

Те ще ви покажат, че постигането на хармония в ума и душата започва с постигане на хармония в тялото. Ще ви покажат, че човек винаги има време да направи нещо хубаво за себе си (стига наистина да го иска). Ще ви покажат, че никой не може и няма да направи това, което вие можете и трябва да направите за себе си. 

8. Хората от зодия Дева ще ви научат да бъдете смели и да заявявате открито позицията си.

Дори когато позицията ви е различна от позицията на всички останали. Ще ви покажат, че важно е не да избягвате конфликтите на всяка цена, а да бягате от изкушението да сте в конфликт със себе си. Ще ви покажат, че не е важно дали другите могат да приемат откровеността ви - важното е вие да знаете, че сте искрени пред себе си и пред другите. Ще ви покажат, че вашите принципи ви правят това, което сте. Което значи, че отказвайки се от принципите си, се отказвате от себе си...

9. Хората от зодия Дева ще ви научат да не влизате в ролята на съдник.

Те ще ви покажат, че всеки има нужда да бъде изслушан, без да бъде окуряван. Ще ви покажат, че мисията на всички нас е не да се съдим един друг, а да си помагаме един на друг. Ще ви покажат, че съпричастността е една от най-ценните човешки черти.

10. Хората от зодия Дева просто ще ви научат да живеете истински. Ще ви научат да бъдете истински.