Кои са 10-те най-любопитни причини, които ще запалят интереса ви към този толкова магнетичен и интересен тип жена? Нека разберем: 

1. Тя не вярва в случайностите. Духовно извисената жена вярва в синхрона на събитията в живота, както вярва и в знаците, които ѝ изпраща Вселената. Тази жена е убедена, че вие идвате в живота ѝ с причина, независимо колко ще се задържите в него - дали сте дошли за кратко или за дълго време. Вие не сте я срещнали напразно, защото при всички случаи ще ѝ дадете нещо безценно от себе си- било то истории за разказване, житейски урок или пък парченце от сърцето ви, което ще остане завинаги при нея.

2.Тя е автентична. Тази жена е директна и е здравно стъпила на земята, винаги е себе си, защото не вижда смисъл да се преструва на някого друг. Тя обича дори недостатъците си. При нея няма скрито-покрито - винаги ще получавате истината в най-силния ѝ блясък.

3. Тя обича живота и всичко, свързано с него. Тя раздава любовта си на семейството, на приятелите си, на всички животни и растения. Дарява с обичта си всичко живо и всичко, което притежава енергия.

4. Тя вярва,че човек се учи, докато е жив. За себе си знае, че не е перфектна, но винаги се опитва да развие себе си и да се стреми към най-доброто си Аз.

5. Тя приветства неизвестното. Докато повечето хора се страхуват от всичко, което не могат да видят и да докоснат, тя приема нещата по-различно. Тя е от жените, които смятат, че светът е много по-необятен и вълнуващ, от това което реално ние виждаме на пръв поглед и това ѝ носи радост. Фактът, че в живота има още много загадки, които предстои да бъдат разкривани във времето, не я плаши - напротив, дори я мотивира.

6. Тя има непоколебима вяра. Винаги извлича най-доброто от неприятните ситуации, с надежда, че всичко ще се оправи. Тя вярва,че Вселената е на нейна страна и ще помогне всичко да се подреди.

7. Тя не се интересува от материалното. За нея е много по-важно да създаде един прекрасен спомен или да преживее нещо вълнуващо, което ще помни цял живот, отколкото да получи някакъв материален подарък, който е до време.

8. Тя е състрадателна към всички и всичко. Никога не би подминала приют за бездомни хора или пък животно в беда - всичко това би опънало до скъсване нежните струни на сърцето ѝ.

9. Тя се слива в едно с природата. Този тип жена обожава да се намира сред природата и би предпочела живот в естествена среда пред удобствата на града.

10. Тя се стреми да живее с мир в сърцето и душата си. Наличието на драма съвсем не ѝ се харесва. Тази жена умее да вижда хубавото във всичко и всички и вярва, че всеки човек на този свят е добър дълбоко в себе си. Предпочита да е сама, отколкото да е обградена от фалшиви приятели. Човек винаги би могъл да разчита на нея. Двете ценности, на които тя най-много държи, са честността и искреността.