Лейди Гага е световно известна звезда, която изумява всички ни с авангардния си стил. Гардеробите на певицата едва побират изключителните й дизайнерски рокли, направени специално за нея. Чия е идеята за тях ли? – Нейна, разбира се.
 
От месо до готически стил, ние ви представяме 10-те най-впечатляващи рокли на Лейди Гага, по-добре седнете!
 
  1. В този вид звездата се появи на наградите на МТВ и остави репортери и колеги с отворени усти. Всичко, което звездата каза, беше: Аз съм най-освободеният от предразсъдъци човек на земята, не съм парче месо.“ 



  2. Ако смятахме, че роклята от месо беше най-странното, което Гага може да ни предложи, то изглежда, че не е така. В един от нощните клубове тя се появи с рокля, направена от естествени кичури коса. Изглежда, че звездата не се изморява да бъде центъра на вниманието.



  3. Рокля в галактически стил за наградите Грами през 2013г.



  4. През турнето в САЩ, публиката не можа да повярва на очите си, когато Гага се появи готова да засвири на пианото, облечена в рокля от...сапунени мехурчета.



  5. С тристепенната бяла рокля на снимката, звездата стъпи на червения килим в Лондон, Англия.



  6. Червена дантелена рокля от глава до пети. Надяваме се това наистина да е Гага.



  7. Рокля във възрожденски стил.



  8. Лейди Гага заедно с екстравагантния си вид на наградите на МТВ през 2009г.



  9. Наситено червено с драматични нотки, изпълващи театралните души. Гага, ти такава ли си?



  10. На снимката звездата носи полупрозрачна синьо-лилава рокля, която е разкрасена с естествена дълга черна коса в областта около раменете.