Мъжете рядко разкриват съкровените си желания пред половинките си. Въпреки че нуждите на всеки са различни, има някои конкретни неща, които повечето мъже ще оценят. Виж кои са те и след това създай едно невероятно преживяване за половинката си:


Дай му деликатни напътствия

За мъжете не винаги е лесно да отгатнат интимните копнежи на дамите. Ако го напътстваш деликатно, той със сигурност ще го оцени. Бъди сигурна, че ако наистина те обича, ще иска да ти угоди по всевъзможни начини. Не се притеснявай да споделиш с него. Просто му кажи какво ти харесва.


Изненадай го с диво движение

Направи нещо неочаквано и еротично, което той със сигурност няма да може да забрави. Изненадай го с впечатляващи движения и помисли за различни начини, по които да го задоволиш.


Предложи пикантно разнообразие

Промяната в темпото, позата или натиска може наистина да направи цялото преживяване много различно. Ако предложиш такова разнообразие, той няма да знае какво да очаква в следващия момент и това ще изостри сетивата му.


Създай си интимно настроение

Въпреки че той би направил всичко необходимо, за да те възбуди, със сигурност ще се радва, ако вече си в настроение. Самият факт, че си готова за горещи страсти, ще го възбуди допълнително.


Съблазни го изненадващо

Ако му покажеш, че ти също го желаеш, това със сигурност ще подхрани самочувствието му. Спечели го с изненадващо съблазняване! Бъди сигурна, че ще го помни дълго време.


Не се притеснявай да бъдеш палава

Навярно смяташ образа на „добро момиче“ за свещен. Не се страхувай, че ще разрушиш тази негова представа за теб. Мъжете обичат да виждат и твоята палава страна. Просто му покажи, че наистина си падаш по него и го желаеш точно толкова, колкото и той теб.


Осигури му незабравима гледка

За него може да бъде невероятно възбуждащо, ако оставиш върху тялото си нещо, което той да махне. Ще бъде още по-вълнуващо, ако сте близо до огледало, когато го прави.


Бъди груба

Понякога той би искал да действаш малко по-грубо и ще се радва, ако и ти си в подобно настроение. Събуди звяра в него и му покажи, че си изкарваш страхотно!


Поеми контрола

Понякога мъжете просто искат ти да поемеш контрола над нещата, докато те лежат и се наслаждават. За тях това е любима фантазия.


Носи любимото му бельо

Покажи му, че искаш да му доставиш върховно удоволствие като носиш бельото, което знаеш, че той харесва.