11 ноември винаги е ден на засилени вибрации, но тази година денят ще бъде по-значим от друг път. 11 ноември е не само 11-ия ден от 11 месец, но 2018-та е и 11 вселенска година (2+0+1+8 = 11), което означава, че този 11 ноември ще бъде по-енергийно наситен, по-могъщ и по-плодотворен от всеки ден през това десетилетие и през следващите 9 години.

Числото 1111 е важно число в спиритуален смисъл и показва духовно събуждане, то ознаменува новите и важни начала.

Ако често виждате числото 11:11, например на телефона ви, или сте привлечени от 1111, това показва, че вероятно сте в период на равносметка и сте на прага на нов етап от живота ви. Самата Съдба иска да ви насочи в правилната посока, сблъсквайки ви постоянно с числото 1111.

От нумерологична гледна точка числото 1 показва ново начало, но натрупването на числото, както е в случая, насища датата с особен потенциал. Затова 11 ноември е идеалният момент, в който да направите някоя значима промяна в живота си, както и да вникнете по-дълбоко в проблемите си и да намерите нови решения, за които не сте се сетили досега.

В нумерологията числото е 1 е познато и като господстващото, господарското число, защото е наситено с вибрации и сила. То ни дава допълнителна мотивация да учим, да творим, да създаваме. С негова помощ личните трансформации са по-лесни.

11 пък е най-интуитивното число, защото ни действа като портал към подсъзнанието и невидимото.

Защо 2018-та е толкова значима?

През 2009 г. също вселенската година беше 11, а преди това такава година е била 1910-та. Следващата значима година ще бъде 2027 г. Това означава, че 11 ноември 2018 г. е най-значимият ден за това десетилетие и за следвищите 9 години.

Какво трябва да направите?

За да се възползвате от енергията на 11.11.11 трябва да бъдете активни и да отворите съзнанието си за космическите вибрации, които искат да ви помогнат да промените живота си.

Ако отдавна искате да започнете нещо ново или отлагате стари проблеми, точно 11 ноември е денят, в който трябва да запретнете ръкави и да действате. Резултатите няма да станат за една нощ, но трансформацията вече е започнала. Един ден, когато се обърнете назад, може би ще осъзнаете, че точно тези дни са били повратна точка в живота ви.