Всяка жена се стреми да изглежда по-млада, отколкото е ... или поне не по-стара! Голяма част от вашата визия може да служи като помощник, а също така и като враг. Вашият грим, облекло и прическа - всичко това се отразява на вашата видима възраст. Така че запомнете тези 11 трика, които ще ви помогнат да изглеждате доста по-млади.

1. Избирайте дрехи с абстрактни шарки

Независимо от това, какво е изобразено на самите шарки, те ще изглеждат закачливо и младежко. Стилистите не препоръчват да избирате строги линии и кръгове, но извити полумесеци и други интересни абстракции ще бъдат във ваша полза! Такива рокли ще изглеждат леки и непринудени.

2. Купувайте си "въздушно" облекло

Не, не става дума за рокли тип балон! Ако все пак нещо ви притеснява във фигурата ви, то отлично ще ви паснат въздушни блузи над широки панталони. Всичко това ще ви кара да се чувствате лека и безтегловна и ще подхожда на вашия имидж.

3. Използвайте ярки цветове

Не само с яркочервено червило ще изглеждате млади и свежи, но и с червени дрехи! Нещо повече, съвременната модна индустрия предлага огромна палитра от цветове, които можете да използвате в облеклото си. Не се ограничавайте с обичайните цветове. Изберете жълто, тюркоазено, оранжево и различни нюанси на розово. Комбинирайте смело!

4. Не крийте деколтето си

Ако на млади години сте пазили тази зона от слънцето, ще имате по-малко бръчки, което означава, че може спокойно леко да се  разголите, за да покажете вашите съблазнителни форми.Ако мислите, че горната част на гърдите ви не изглежда толкова привлекателна, изберете други деколтета. В краен случай идеална е и поло яката.

5. Не свиквайте с черния цвят

Въпреки, че той подхожда на всичко, но и състарява. Ако предпочитате неутрални цветове, изберете не черно, а бежово и сиво. Те подмладяват!

6. Не бъдете роб на тенденциите

Не забравяйте, че не всичко, което е на мода ви подхожда! Трябва внимателно да се оглеждате в огледалото, когато сте в съблекалнята на бутика. Ако видите, че дрехата не ви стои добре, не си струва да я купувате, дори ако е най-модерната за сезона!

7. Оголвайте кожата

Разбира се, не върви да носите мини поли, ако не сте девойка, но има много други опции! Например пола тип молив или права пола, която е с дължина малко под коляното. Така може да покажете крака и да се чувствате комфортно и уверено. Ръцете също не бива да се крият. Ако кожата при предмишниците изглежда по-стара, носете тениска или три четвърти ръкави.

8. Свобода за глезените

Много хитър и модерен начин да изглеждате по-млади! Днес има много варианти за обувки, които позволяват да показвате глезените си. Тесните дънки винаги са на мода, така че всичко е във вашите ръце!

9. Показвайте раменете

Чудесен начин да изглеждате по-млади! Раменете са изкусително място, където остаряването на практика не се забелязва, така че можете лесно да манипулирате другите, представяйки се по този елегантен начин!

10. Носете прости, но модерни аксесоари

Нека това да не бъдат масивни гривни, а едва доловими: тънки и едноцветни. Опитайте се да поставяте ударението там, където искате да привлечете внимание. Нека да са дълги висулки (не груби!), пръстени или гривни. Можете да носите и бижута, но само ако са стилни и изглеждат скъпи!

11. Добавете малко височина

Става дума за обувки на ток. Не е необходимо да ги обувате винаги, когато отивате за хляб, но за целта може да се въоръжите с чехли на малки токове. Това визуално ще удължи краката и ще направи походката ви красива. Погрижете се за това!

Ако използвате тези трикове, ще имате възможност да изглеждате не само стилна и красива, но и млада. Смело напред!