Всяка дама е ранима. Всяка от нас е преживявала тежки моменти, които са ни направили по-силни и борбени. Но понякога имаме нужда от малко помощ, за да се справим с живота. 

За да ви помогнем да постигнете хармония със света и себе си, сме подготвили списък с 12 правила, които всяка жена трябва да спазва:

Всички, с изключение на семейството, могат да бъдат заменени. Никой и нищо не е неповторимо.

Винаги опитвай нови неща: храна, дрехи, маршрути, дейности, филми, книги. Мозъкът трябва да се тренира иначе влизаш в рутина, която не е здравословна.

Прости на всички, на които можеш и продължи живота си. Прошката е най-доброто наказание и най-доброто лекарство. 

Не бързай. Всичко в света около се случва прекалено бързо. Наслаждавай се на всеки момент от живота си, защото той няма да се върне.

Ако искаш нещо, направи го! Желанието е живот. Никога не спирай да мечтаеш и да искаш, защото това те кара да имаш цел в живота.

Не се отказвай. Всеки провал те учи на нещо и ти помага да преодолееш по-лесно бъдещите трудности. Не се отказвай, докато не постигнеш целите си!

Краят не настъпва и животът продължава. Помни това, когато си отчаяна, тъжна или с разбито сърце.

Грижи се за тялото си, иначе някой ден то ще те предаде. Научи кое действа най-добре на организма ти, кой спорт е най-подходящ за тялото ти. "Нашето тяло е нашия храм" - това е много важен и верен израз.

Не бъркай романтиката, любовта и страстта със секса. Всяко от тези четири неща е важно.

Не се тревожи какво мислят другите за теб. Хората мислят най-вече за себе си, а ако мислят за теб, се опитват да се сравнят и да разберат дали са по-добри.

Не се доверявай прекалено лесно. Ако смяташ, че всички около теб са добронамерени и биха пазили тайните ти, жестоко си се излъгала. Внимавай какво говориш пред другите, за да не използват информацията срещу теб.

Грижи се за приятелите си. Те са единственото нещо, за което си струва винаги да се грижиш и те винаги ще са до теб.