Луда си по него, но наистина ли трябва да бъдете заедно? Дори и да си лудо влюбена, все още може да имаш някакви съмнения дали двамата сте подходяща двойка. Разбира се, сега всичко ти се струва перфектно, но как можеш да си сигурна, че ще се чувстваш по един и същи начин винаги

Въпреки че е добре да държиш очите си широко отворени за предупредителни знаци и червени точки, важно е също така двойките да обръщат специално внимание и на позитивните неща, които се случват в тяхната връзка и положителните качества на партньора. Решението дали си готова наистина да се ангажираш с някого е дълбоко лично и всеки има различни критерии, когато става дума за връзка и щастие.

Представяме 15 сигурни знака, че човекът, с когото се срещаш може да е твоята сродна душа. Ако отговориш с „да“ на повечето от тях , тогава може да бъдеш спокойна, че има реални шансове да си на прав път и да си открила „твоя човек“.

Казваш му неща, които не казваш на никой друг. Това е знак, че му се доверяваш и можеш да се разкриеш пред него. 

Оставяш го да те види в моменти на слабост. Лесно е да си щастлива с някого, когато се чувстваш добре. Но какво правиш, когато не се справяш толкова добре? Той трябва да бъде твоят стълб, твоята опора в трудни времена, а не да се притесняваш, че е видял слабостта ти.

Ти го уважаваш и не искаш да променяш същността му. Може да има неща, които да те дразнят в ежедневието му- той настоява да носи любимата си тениска, която ти не понасяш, да яде сладък корнфлейкс за вечеря, да гледа комикси, но ти го приемаш и такъв.

Искаш да се запознае с родителите ти. Чувстваш се горда от него и искаш да го покажеш на семейството си. Представяш си как бихте изглеждали заедно след по-дълъг период от време.

Да не си съгласна винаги с неговото мнение не означава, че ще се разделите или нещо не е наред. Той трябва да уважава мнението ти, дори да не си съгласна винаги с него.

Ако имате съществени различия, които ще повлияят на вашето бъдеще заедно - различни религиозни принадлежности, възгледи или други важни битови аспекти, но въпреки това искате да постигнете консенсус и решения, които удовлетворяват и двама ви. Компромисът винаги е правилното решение.

Смехът е едно от най-простичките и същевременно големи удоволствия. Ако сте един за друг, трябва да можете да се заливате от смях заедно.

Чувстваш се изключително привлечена от него. Физическата химия е безспорно важна съставка в една здрава връзка.

Ако се чувстваш комфортно с него, дори когато си мълчите, вместо да изпитваш странно чувство на празнота и неудобство.

Не ти се налага да внимаваш за поведението си и да се държиш неестествено. Когато си с него си просто себе си.

Нуждаеш се от неговото време и присъствие, но в разумни граници. Привързаността е прекрасна, но ако е с мярка. Не очакваш от него да те промени

Не изпадаш в пристъпи на ревност, когато той реши да излезе с приятели, или дори с приятелки. Двамата запазвате личната си свобода и така ви е добре.

Добър знак е, ако той те кара да се чувстваш по-красива, привлекателна, умна, забавна. Сякаш изважда на показ всичко най-добро у теб.

Чувстваш, че той разбира всички важни черти на характера ти, дори тези, които самата ти не можеш да обясниш, или изразиш.Това е толкова топло и комфортно чувство - непременно той трябва да умее да те разбира.