Това са причините да е просто невероятно, че сте имали късмета да се срещнете още в училище.

1. Бил е там на завършването ви на училище, университетa и когато сте си намерили първата работа. Отпразнували сте събитията в скъпи ресторанти и сте се чувствали като зрели хора. Бил е на всяко важно събитие от живота ви.

2. Имате си вътрешни шеги и език, който никой друг не разбира. Когато някой каже, че обича Старбъкс, вие избухвате в смях, защото си имате спомен с това.

3. Виждал ви е и като тийнейджърка и все още смята, че сте красива. Щом ви е обичал с шини и пъпки, значи ще ви обича всякак.

4. Братята и сестрите му ви смятат за сестра. Малката му сестра е израстнала пред очите ви и ви смята за по-голямата си кака.

5. Винаги ходите заедно по партита. Всички знаят, че винаги ходите заедно по такива места.

6. Влюбили сте се в него, когато сте била кикотеща се тийнейджърка и все още се чувствате така, когато го видите.

7. Нямате истории с гадняри от училище. Когато приятелите ви говорят за гадните си връзки, които са им крали от съня, вие се чувствате благословени, защото сте с него от толкова малка.

8. Имате си песен. И още си пазите касетките със записи, които сте си правили едно време.

9. Оценявате колко силна е връзката ви, когато се разделите за малко. Но дори и дистанцията не може да ви раздели, а само да ви направи по-силни.

10. Не е нужно да задрасквате нечие лице от училищните снимки.

11. Знае точно как обичате пуканките, преди да седнете да гледате сериал. А вие обожавате да гледате "Приятели" заедно.

12. Родителите ви са близки, защото сте ги запознали отдавна. Приятни е, когато се разбират толкова добре.

13. Знаете защо сте точно такива. Когато се запознаете с някого на по-късен етап, трябва да разказвате защо гледате на дадено нещо по даден начин, но когато сте заедно от тийнейджърските години, всичко ви е ясно. Спомените ви са общи.

14. Обичате да се возите заедно. Понякога дори безцелно.

15. Знае точно какво обичате в леглото, защото познава тялото ви. Вероятно сте си били първите и много добре знаете какво и как да правите.

16. Най-накрая може да направите всички неща, за които сте си говорили, че ще направите, когато остареете. Плановете, които сте правили на 15 годишна възраст сега могат да се осъществят. Остаряването не е толкова лошо нещо, когато той е до вас.