Вярвате ли в съдбата? В твърдението, че за всеки човек има предопределена „сродна душа“?

Ако вярвате, че там някъде ви чака идеалният човек за вас, то как да бъдете сигурни, че човекът за вас е Избраният?

Често се съветваме с приятели и хора, които ни познават много добре, дали одобряват половинката ни и какво е мнението им. Възможно е да определите дали той е правилният човек, задавайки си само два въпроса.

Наистина ли обичам този човек?

В този случай не става дума дали този човек ви привлича сексуално, дали е красив или ви разсмива. Не става дума и дали ви е интересно да бъдете с него. Важно е да се запитате дали сте готови да делите с този човек живота си – дали сте готови да делите и последния си залък хляб с него.

Ако отговорът е „Да“, то той е вашата съдба. Истинската любов означава да можеш да споделяш, да се отдадеш. Тя ни кара да бъдем по-добри.

По-хубав ли е животът ми, благодарение на тази връзка?

Просто затворете очи и си представете какъв би бил животът ви без вашата половинка. Как ще се чувствате, ако връзката се прекрати?

Оставете настрана моментните емоции, страха от това да останете сами и чувството за привързаност. Запитайте се как би изглеждал животът ви без този човек.

Ако отговорите честно на тези два въпроса, лесно ще разберете дали сте срещнали сродната си душа. Ако човекът до вас ви кара да се чувствате добре, да се усмихвате и ви дава сигурност; ако не можете да си представите какви бихте правили без него – вие сте открили сродната си душа.