Хората от зодия Водолей притежават буден и ненаситен ум. Те обожават новите идеи и иновативните изобретения. Не ги вълнуват онези неща, които са твърде консервативни и старомодни, те уважават традициите, но предпочитат да мислят за бъдещето. Освен това Водолеите са големи хуманисти – те са готови да помогнат на всеки и малко по малко правят света по-добър.

Кои са трите зодиакални знака, които си пасват най-много с Водолеите? Разберете сега:

1. Стрелец

Две свободни души с идеалистичен поглед над света... Стрелецът и Водолеят си подхождат чудесно! Ентусиазмът на Стрелеца със сигурност ще запали искра в сърцето на по-аналитичния Водолей, а от такава връзка и двамата ще спечелят. И двата знака са независими, енергични и страстни. Понякога са малко непредвидими, което ще поддържа страстта във връзката им. Със сигурност ще изживеят много приключения заедно.

Какви проблеми могат да имат:

Лошото е, че и двата знака лесно се палят и противоположните им възгледи мога да са причината за взривоопасни сблъсъци. А хубавото е, че Стрелецът лесно забравя и прощава, така че няма да се налага на Водолея да се извинява много-много, а както знаем – Водолеите са големи инати и трудно признават грешките си. Друга характерна черта на Водолеите е, че те обичат да контролират хората около себе си, но ако прекалят със заповедите и манипулациите, Стрелецът може да се вдигне на бунт. От друга страна, Водолеите са склонни да се затварят в себе си, когато са ядосани, и дълго да се сърдят мълчаливо. Тяхното студено отношение само ще обърка Стрелците, на които няма да им остава нищо друго, освен да правят догадки за това какво са сгафили този път.

Защо трябва да останат заедно:

Връзката между Стрелец и Водолей е една от най-силните изобщо. Освен това химията помежду им е безспорна. Основата, върху която се крепи любовта им, е силното приятелство и уважението спрямо другия. И двата знака са много любопитни и ненаситни, затова съвместните им пътувания са винаги вълнуващи, а когато на пътя им се изпречи проблем, те го решават заедно, като отбор. Двамата представляват неукротима сила, която никой не може да спре.

2. Везни

Тяхното привличане на емоционално и интелектуално ниво отприщва креативността им. Такъв съюз кара и двамата да се стремят да бъдат по-добри, обогатява живота им и им помага да достигнат нови върхове. И Везните, и Водолеите са интелектуалци, които силно се интересуват от социалните теми. Те могат неспирно да говорят за философия, справедливост и как да направят света по-добър. Комуникацията им се получава с лекота. Личният им стил е доста различен, но рядко се стига до конфликти. Взаимното уважение създава стабилна основа за една дългогодишна връзка.

Какви проблеми могат да имат:

Въпреки че и двете са интелектуални зодии, Везните са много по-чувствителни и раними и са склонни да пренасят всичките си грижи във връзката. Водолеите пък са по-скоро индивидуалисти и могат да се държат твърде дистанцирано, когато Везните имат нужда от тяхната подкрепа и обич. Освен това Везните искат да споделят всичко с партньорите си и понякога са прекалено любопитни, докато Водолеите държат на личното си пространство и невинаги такива „разпити“ са им по вкуса. И накрая трябва да се каже, че Везните доста се колебаят, премислят и претеглят всеки плюс и минус, преди да вземат решение, което влудява Водолеите, които са по-действени.

Защо трябва да останат заедно:

Ако на света има нещо светло и пъстро, то това е връзката между тези два знака. Те никога не се отегчават един от друг, а любовта им е нежна и чувствена. Понякога може да не се на една вълна, но винаги са добър отбор. Енергиите им се допълват, душите им се обогатяват и те инстинктивно знаят как да мотивират партньора си. Когато имат спорове, бързо ги решават и не губят ценно време в сръдни.

3. Близнаци

Връзката между тези два знака е нещо повече от любовен съюз, тя е непоклатима свързаност. Не е трудно да видите как прехвърчат искри помежду им. Няма нещо, което да не могат да постигнат, когато работят заедно. И двата знака са въздушни, което означава, че и двамата са креативни личности с будна мисъл. Такава връзка може да им донесе само радост. Близнаците и Водолеите имат сходни виждания по много въпроси, но и двата знака държат на свободата си. Темите, които ще ги свързват най-силно, са философията, науката, политиката, изкуството и религията.

Какви проблеми могат да имат:

Водолеите непрестанно търсят истината и държат на справедливостта, затова обичат да разнищват всеки проблем и да стигат до дъното на всяка история. Близнаците от своя страна не обичат много-много истината и често преувеличават или доукрасяват историите си. Освен това нерядко сменят мнението си, в което невинаги има нещо лошо, но тази непоследователност и неискреност влудява Водолеите. Ако Близнаците твърде често послъгват, Водолеите веднага ще ги обявят за незрели и недостойни да имат сериозна връзка. От друга страна, Водолеите твърде много обичат да командват и ще се опитат да наложат мнението си на Близнаците, които са много свободолюбиви и като нищо ще избягат в първия удобен момент.

Защо трябва да останат заедно:

Има нещо вълшебно в отношенията на тези два знака, а любовта им е като излязла от приказка. Те взаимно се зареждат с енергия и се допълват. Не се нуждаят от никого другиго, за да бъдат щастливи, защото са си напълно достатъчни. Единствените проблеми, които могат да усложнят връзката им, идват отвън, затова е важно Водолеите и Близнаците да се синхронизират, да се нагодят един към друга и да заработят като екип, за да не допускат чужда намеса във взаимоотношенията им.