Мечтаете ли за романтични срещи в есенен парк със златна окраска? Може би вашият план е предопределен да се сбъдне, дори ако все още сте необвързани! Побързайте и проверете вашата зодия - може би ще имате късмета да срещнете своята любов!

Предстоящото пълнолуние в Овен завършва важен цикъл, започнал още през април. Работата е там, че това Пълнолуние образува съвпад с Хирон и е в квадрат с Марс и Плутон. Спомнете си какви проекти започнахте тази пролет? Какви навици сте въвели в живота си? Тези хора, които дойдоха по това време, все още ли са в живота ви? Отговорите на тези въпроси ще ви кажат накъде да отидете след това! И тези 3 зодии могат да срещнат любовта си съвсем скоро!

Везни

Пълнолунието в Овен ще премине през вашия партньорски сектор – време е за сключване на договори, например брачни. Всъщност подобен транзит показва, че е дошъл моментът за сериозна и дълготрайна връзка. Не отказвайте нови предложения за работа. Партньор на съдбата може да дойде чрез успешен съвместен проект. 

Пригответе се вашата социална активност да експлодира (в добрия смисъл)! Прекарайте октомври в различни компании, опитайте се да установите бизнес контакти. Дългоочакваната връзка е точно зад ъгъла!

Стрелец

Есента на 2024 г. за Стрелците е време, когато силите ви са на изпитание. Например, ако решите да бъдете честни, тогава Вселената ще изисква честност от вас във всяка ситуация.

Не се страхувайте да изразите себе си и да се отворите към света. Повярвайте ми, определено имате какво да му предложите! Вашата автентичност е това, което ще доведе до трайни връзки, които могат да започнат още по това пълнолуние.

Овен

Очаква ви труден урок: можете ли да се справите с разбито сърце? Имате ли вътрешна опора, която може да устои на всяко предизвикателство?

Последните шест месеца може да са изглеждали като истинско предизвикателство за вас. Предстои само изпитът! Пълнолунието в Овен ще ви даде възможност да срещнете нови хора, които ще останат в живота ви за дълго време. Но бъдете готови да кажете сбогом на ненужната бъркотия и да оставите зад себе си това, което вече не служи на най-висшата ви цел.