Заради Венера и Плутон, аспектът на рисковата любов и тежките конфликти ще настъпи съвсем скоро.

В астрологията има аспекти, които могат да доведат до фатална любов и луда страст. Това включва опозицията на Марс и Венера, както и тази на Венера и Плутон. През февруари 2024-та година се случи съвпад на тези три планети, а от 12 до 14 юли ще има съвпад на Венера и Плутон. Това означава, че в много отношения ще се разиграят ситуации, свързани с любовни триъгълници и съдбовен избор на един от партньорите.

Изводът е, че Плутон има много интензивна и доминираща енергия, а Венера е планетата на любовта и хармонията. Оказва се, че през месец юли може да се случат събития, които ще принудят двойките да вземат бързи решения, които ще варират от бързо развиващи се връзки до внезапни раздели.

Лъв

За представителите на този знак Венера ще създаде всички условия, при които те да попаднат под властта на изключително силна страст. Плутон може да доведе в живота ви влиятелен и могъщ мъж, който буквално ще ви завърти главата във вихрушка от чувства. Той може да има професия, която е със силна скорпионска енергия, например силите за сигурност, хирург, военен, треньор, спортист, или банкер. Той може също така да бъде доста потискащ, прям и емоционален.

Скорпион

Управителят на вашия знак Плутон ще бъде в опозиция с Венера. А това означава, че може да се влюбите силно през този период. Но семейните Скорпиони от друга страна може да ги очаква раздяла. Например вашият партньор няма да иска да промени плановете си за кариера и ще ви принуди да решите или да се преместите, или напълно да трансформирате връзката си. Най-вероятно обаче ще успеете да постигнете целта си. Плутон е сила, на която е трудно да се противопоставите.

Водолей

Във връзката ви може да настъпи пълна буря – сякаш някой ще дойде и ще промени напълно съдбата ви. Внезапно влюбване или неочакван изблик на чувства може да ви разсее. Но за Водолеите, които са семейни, ще настъпи момент на равносметка. Вероятно ще попаднете под властта на луда ревност.