Красивата публикация на „Приятели“ за Матю на рождения му ден и тайната за романса между Моника и Чандлър, която току-що излезе.

„Приятели“ става на 30 години след по-малко от месец и никой не е забравил Матю Пери. Това важи и за създателите на сериала, които скоро разкриха какво се крие зад любовта на Моника и Чандлър.

Много години са минали от първото излъчване на ситкома по телевизията. През септември 1994 г. зрителите гледат първия епизод на сериала, а 30 години по-късно нищо не е същото. Любимите актьори сякаш не се чувстват както преди. Загубата на Матю Пери ги е накарала да не искат да празнуват тази годишнина, сякаш той все още е тук.

Публикацията, която „Приятели“ направиха за Матю Пери

Той почина преди около 10 месеца и изигра любимия Чандлър Бинг - героят, който ни накара да се смеем толкова много. На 19-ти август Пери щеше да стане на 55 години и е ясно, че не е забравен.

Постът на „Приятели“ за актьора ни напомни колко много ни липсва.

Някои от най-добрите моменти с Чандлър, които обичаме:

За да отбележат 30-ата годишнина на „Приятели“, двама от създателите на ситкома, Дейвид Крейн и Марта Кауфман, разсъждават върху хитовия сериал, разкривайки някои изненадващи факти. В ново интервю за Times двамата си припомнят история от пилотния епизод на шоуто и споделят, че ръководителите на студиото са се притеснявали, че феновете няма да харесат твърде много Моника Гелър, изиграна от Кортни Кокс, поради една-единствена причина.

В първия епизод на сериала, излъчен през септември 1994 г., Моника спи с колегата си „Пол, мъжът с виното“ на първата им среща. Въпреки че Пол твърди, че не е правил секс от две години, по-късно се разкрива, че е излъгал, за да накара Моника да си легне с него.

Публиката обаче обиква героинята от първия момент, опровергавайки твърденията на мнозина, които не искат Моника да се държи така на първа среща.

Любовната история на Моника и Чандлър

В същото интервю съавторката на „Приятели“ Кауфман разкрива как публиката е повлияла на друга от сюжетните линии, свързана с Моника – връзката ѝ с Чандлър Бинг, изигран от Матю Пери.

Всъщност тя разкрива, че двамата герои, Моника и Чандлър, първоначално са имали кратко приключение, но невероятната реакция на публиката към двойката променила подхода, който създателите имали.

„Мислехме, че ще бъде връзка за една нощ“, казва Кауфман. „Но се получи толкова силен отговор от обществеността в Лондон, че всъщност променихме хода на историята.“

Наслаждавахме се на „Приятели“ на нашите екрани в продължение на 10 сезона (1994-2004 г.) и заедно с Кортни Кокс и Матю Пери, в него участваха Дженифър Анистън, Дейвид Шуимър, Мат Лебланк и Лиса Кудроу.

Тази година се навършват три десетилетия от дебюта на сериала и въпреки факта, че „Приятели“ не е в ефир от 20 години, той остава една от любимите комедии на всички времена, които обичаме да гледаме отново и отново.

Признайте, че и вие си правите маратони със сериите му от време на време!