Всички сме чували сентенцията "Ако имате мечта, никой няма да ви попречи да я изпълните, докато не се предадете!". Ако и ти имаш мечти, които искаш да сбъднеш, е време да спреш да мислиш за тях само вечер преди да заспиш. Позволи им да се случват на сутринта, когато се събудиш! Защото всичко е възможно и то много по-бързо, отколкото дори си си представяла! 

Само сега имаш уникалната възможност да почерпиш знание от една дама, доказала себе си през годините - неповторимата Наталия Кобилкина! 

Благодарение на възможността да твори, създава, променя и успява, клиниченият психолог, семеен и трансформиращ терапевт, сексолог и основател на Happy Woman Academy, Наталия Кобилкина, издаде своята най-нова книга - “33 дни до мечтата”. Внимание - тя не е поредното приятно четиво, което ще забравите след седмица. Тази книга е наръчник за всички жени, които имат смелостта да си поставят цели и волята да ги постигат. Защото в съвременния свят принцеси няма и добрият живот е за тези, които умеят да си го изработят. Тази книга ще ви научи как да получите живота на мечтите си, да откриете своята половинка, да изградите успешен бизнес и да овладявате енергиите.

Само сега имаш възможност да присъстваш на нейната премиера на 16.11. от 19:30 часа, където по време на специално организираното VIP парти ще имаш възможността да чуеш най-интересните откъси от книгата, прочетени от наистина специални гости; да се се запознаеш с нови, интересни и успешни хора; да практикуваш и да се забавляваш; да бъдеш част от интересни и вълнуващи игри и разбира се, да получиш специални изненади и подаръци!

Ние вече го направихме! Запиши се и ти още сега!

Защото както казва самата Наталия: "Това, за което мислиш, става твоя реалност. Стани творец на своята реалност и ще видиш колко е прекрасен този живот!"