Почукваща тихичко на вратата, Коледа отново събира всички ни заедно, изпълнени с любов, надяващи се на по-добри времена и забравили за всички лоши моменти, които неканени са се прокрадвали през годината. Навън всичко е някак малко по-вълшебно, светът е обсипан в светлини, а у дома ни чака уханието на прясно изпечен хляб от баба и най-топлата прегръдка – тази на мама... Да, отново е онова най-любимо време, в което се питаме сбъднахме ли всичките си мечти, успяхме ли да преодолеем страховете си, станахме ли малко по-мили един към друг, казвахме ли достатъчно пъти “Обичам те!”... Коледа – празникът, обединяващ толкова много неща в себе си.

Когато обаче, все още не сме избрали какво да оставим за най-важните хора в живота си под елхата, е време да се стегнем, да развием креативността си и да изберем наистина най-най-подходящия, който ще дари така желаната усмивка! В многообразието от какви ли не материални и нематериални предложения, а и предвид факта колко много неща сме раздавали като добри джуджета през годините, сякаш се оказва задача с повишена трудност да разберем, без да питаме, кои са мечтаните от близките ни подаръци.

За щастие, ние някак успяхме да се сдобием със списъкът с най-бленуваните вълшебни кутийки и да ти разкрием какво се крие в тях. Не поставяй и за секунда под съмнение предложенията ни – ще ти се прииска и ти да получиш, което и да е от тях!

Пленителен аромат за любимата сестра 

Писна ли ти всяка година да ѝ звъниш и да я питаш какво точно иска и да купуваш какви ли не щуротии? Е, време е да я накараш да се почувства наистина специална! И не, нямаме предвид да ѝ преотстъпиш твоята част от любимите сладки, които баба всяка година старателно приготвя и на двете ви. Зарадвай я с един от най-харесваните парфюми за жени La Vie Est Belle, който сега се предлага в страхотен подаръчен комплект с още 2 продукта от същата серия на изключителна коледна цена - Eau de Parfum 4 ml и лосион за тяло 50 ml. Сложната композиция от благоуханен ирис и още 62 висококачествени естествени съставки, ще я накарат гарантирано да се отличава и запомни сред всички, с които се среща. А и как иначе - нали е най-уникалното момиче след теб, разбира се!

Несравним уют за половинката, който е само на ръка разстояние

Сигурни сме, че няма човек, който да успее да устои на предложението да прекара няколко лежерни дни в прегръдката на половинка и с чаша ароматно вино в ръка. Ако това важи и за твоя любим, то побързай и подари на своето момче най-романтичния и добър коледен подарък - уединение и релакс сред природата със специалния подаръчен ваучер на "Катарино Спа хотел", който важи за резервации в периода 17.02.2018 - 30.11.2019 г. Включени в пакетната цена за всеки гост и на разположение в комплекса са - уелкъм зареждане в стаята с бутилка пенливо вино Prosecco; богата закуска на бюфет, 1 рум сервиз закуска и 2 превъзходни и богати вечери с внимателно подбрани ястия, приготвени с много любов по автентични рецепти и предимно с екологично чисти продукти от наше собствено производство; безплатно ползване на Детски кът; стречинг йога или пилатес клас; експресна озаряваща терапия за лице Yon-Ka за нея и рефлекторен масаж на ходилата 30 минути за него; безплатен трансфер до лифта в Банско и безплатно ползване на ски гардероб във фоайето на хотела; безплатен достъп до термалната зона в СПА Център Катарино. 

Супер бърз и мощен изкуствен интелект, който ще смае най-добрия ти приятел

Знаеш ли каква е тайната на перфектния подарък? Цената? Бранда? Това, че всички го притежават и ти няма как да останеш по-назад? Не, всичко се свежда до нещо много простичко - да успееш да улучиш и докоснеш сърцето на получателя, като го дариш с това, за което наистина мечтае. А какво според теб искат мъжете? Не, със сигурност не е някоя глупава джаджа, одеколон, инструмент за дома или пък лигав персонализиран подарък! В случай, че имаш приятел, който обожава смартфоните, имаме нещо страхотно за теб - новият Nokia 5.1 plus, който е тук, за да оправдае и най-смелите очаквания! 

Мощ и класен дизайн в достъпен пакет, Nokia 5.1 plus комбинира най-високо качество на изработката и привличащ окото външен вид, които заедно гарантират уникално изживяване. Чудесните му гейминг възможности и изкуствен интелект, позволяващ адаптиране на смартфона към начина му на ползване, разпознаване на лица и обработка на снимки в реално време пък го превръщат в един един от най-достъпните смартфони с последния MediaTek, чипсет – MediaTek Helio P60. А споменахме ли и двойната, основна 13MP/5MP камера с електронна видео стабилизация, която осигурява стабилно и ясно видео заснемане и идеални изображения от най-вълнуващите моменти с вашите приятели, както и зашеметяващия 5.8-инчов дисплей и всичко това под зоркото око на най-сигурната защита - тази на Android One? Определено най-добрата комбинация цена-качество, в която да инвестираш!

Нежна грижа за копринена мека кожа за най-добрата приятелка

Кажи ми честно - има ли нещо, което не си успявала да подариш до този момент на скъпата си приятелка, която спокойно можеш да наречеш сестра? Да, наясно сме, че на каквото и да се спреш, тя е човекът, който ще се зарадва на абсолютно всичко, дори и както се казва "на нищо", просто защото те обича безкрайно. Но едновременно с това, именно тя е и този човек, на когото можеш да споделиш буквално всичко, без ни най-малко да се притесняваш и винаги ти се иска да успееш да изненадаш и направиш истински щастлива. Е, ние се сещаме за едно предложение, което гарантирано ще ѝ е от полза - подаръчният промопакет със серията грижа за лицето LIFTIANE на френската медицинска козметика SVR, която със сигурност ще я накара да се почувства още по-красива и желана дама! Състояща се от три прекрасни продукта - SVR Liftiane Запълващ и стягащ крем, Крем за околоочния контур и Hydraliane Essence Хидратиращ концентрат за лице, нейната формула с чист ресвератрол и два вида хиалуронова киселина с различна големина на молекулата, действа в няколко стъпки - видимо запълва бръчките, третира неприятното отпускане на кожата, като освен това и подсилва естетствената хидратация на кожата. Тайната на трите продукта се крие в HYDRALIANE ESSENCE хидратиращия концентрат, който е първата стъпка за интензивна и дълготрайна кожна хидратация. В резултат кожата е освежена и подготвена за следващата стъпка с ежедневния серум и/или крем. Изкушихме те и теб, нали?

Да, празниците и най-вече Коледа, са чудесно време да осъзнаеш колко специална си за някого! Сподели тази емоция с любимите си същества още сега! Весели празници!