Чували сме всичко за положителните черти на зодиакалния си знак. Но отнася ли се същото и за отрицателните или за най-големите ни страхове? Нещата, които хората никога не трябва да ни казват? Днес ще ти разкажем повече за тях, съсредоточавайки се върху зодия Рак.

Хората, които са родени под този зодиакален знак, са едни от най-предизвикателните. Те са изключително интуитивни и семейството е топ приоритет за тях. Много са грижовни, състрадателни и лоялни. Но не мисли, че заради емоционалността си, са слаби! Едва ли би повярвала как ще реагират, когато са наранени, но истината е, че притежават огромна вътрешна сила. Понякога могат да са кисели и да нямат настроение, но когато са истински разстроени, се обръщат към малкото дете, което се крие в тях и най-добре е да ги оставиш сами за известно време. Заради свръхчувствителността си се обиждат и натъжават лесно. Не се справят добре с критиката и с разбито сърце. Не се отдават напълно на една връзка, ако ги кара да плачат. Освен това, биха направили всичко, за да получат това, което искат. 

Повечето Раци не са получавали достатъчно любов от родителите си и затова доста често обичат да играят ролята на жертва. Те са остроумни и се борят за хуманни каузи. Това са най-креативните хора, които ще срещнеш в живота си. Щом се отпуснат, ще споделят чувствата си с теб и няма да са толкова загадъчни, но като цяло са доста мълчаливи. За да общуваш по-добре с тях, ще ти разкрием кои 5 неща никога не бива да им казваш!

1. Ще кажеш ли нещо, моля?!

Раците са тихи същества, които взимат света в черупката си и го изследват. Ако искаш да получиш отговор от тях, бъди учтива, когато питаш. Например, може да им кажеш: „Докато мислиш как се чувстваш, аз ще изчистя“. Заеми се за работа, защото ще отнеме време преди да се присъединят.

2. Ще бъда готова след двайсет минути

Не можеш да общуваш с Рак, ако не си готова СЕГА! В противен случай това никога няма да стане и те ще въздъхнат дълбоко заради отлагането. Раците обичат да работят по проекти, така че ако не си готова, излизай с Телец... (при тях нещата се случват по-бавно и спокойно).

3. Отпусни се! Поседни с мен за минута

Ракът е воден знак и макар да се движи по течението, се изнервя от напрежението в днешния свят и не може да бъде спокоен, а все трябва да прави нещо, за да се чувства продуктивен. Ако искаш да релаксираш с Рак, сложи басейн в задния двор... и го изчакай с някой Телец. Просто Ракът винаги е толкова зает! 

4. Мога ли да използвам телефона ти?

Раците обичат да работят с техника. Собствената си такава, до която никой не бива да се докосва! Едва ли все пак всички ги възприемат като супер отдадени на технологиите, но истината е, че много от тях обичат хубавата храна и използват интернет, за да си помагат винаги с рецепти.

5. Кажи нещо... (моля те!)

Досадно е, когато им говориш, а те просто те зяпат. Знаем, че обмислят дълбоките си чувства, но я стига! Могат да бъдат наистина отблъскващи, ако смятат, че са атакувани, така че вместо да искаш нещо, общувай с тях мълчаливо.