Думата „студен“ може да означава различни неща. Когато тя се използва за човек, то той не е симпатичен, безразличен e към другите, проблемите и емоциите им.

Астрологията винаги може да повлияе на живота ни, а когато според нея някой е студен, то има защо. Такива хора могат да ни изхвърлят от живота си, не се интересуват от случващото се в живота на околните и винаги се дразнят, когато някой започне да им споделя.

Ако търсиш симпатия, то трябва да знаеш, че няма да я откриеш в тези зодии. Те не искат да се сближават с никого и са изградили стена около себе си, но по този начин често са самотни. Кои са те?

Рак

Чудиш се как представителите на тази зодия могат да са студени, щом са толкова емоционални? Точно емоциите им ги правят такива. Ако някой ги е наранил в миналото, то това е защитният им механизъм. Те започват да се държат, сякаш той не съществува, а попаднеш ли в този списък, връщане назад няма.

Козирог

Козирозите не обичат да показват емоциите си, за да могат да мислят трезво. Искат да имат ясно съзнание, което да не се разсейва от странични неща. Те често твърдят, че ако някой е сантиментален и не живее в настоящето, то той е слаб. Те също така са практични, логични и държат всичко под контрол. Някои от тях използват другите, защото смятат, че ги превъзхождат.

Водолей

Водолеите пазят емоциите за себе си и биха били доволни, ако и околните правят същото. Те не искат да си губят времето, помагайки на останалите с проблемите им. Представителите на тази зодия са студени и отдалечени, но се харесват такива, каквито са. Не плачи на рамото им, когато имаш проблем.

Дева

Понякога Девата вярва, че е най-умната в компанията и че няма по-брилянтна от нея. Хората, родени под този зодиакален знак, обичат да учат нови неща и след това да демонстрират новите си знания. Често те пренебрегват случващото се в сърцата им, защото са заети с друго.

Те се стремят към перфекционизъм, като не търпят грешките и недостатъците. Не им се сърдете, възможно е и те да не знаят как изглеждат в очите на хората.

Близнаци

Близнаците са непредсказуеми. В един момент те могат да са топли и приветливи, а в следващия са студени и затворени. Ако си наранила тях или човек, когото обичат, тяхното отношение към теб се променя рязко. По-добре е да изчакаш да им мине, за да поискаш прошка, защото дотогава ще получаваш само лошо отношение.