Някои представители на зодиака се влюбват много бързо, като най-силно е чувството, когато го изпитат за пръв път. Техните хороскопи показват, че ако станат жертви на разбито сърце, много по-трудно им минава, отколкото на останалите зодии от зодиака. Затова е много вероятно първият път, когато се влюбят, да бъде и последният.

Те никога не забравят първата си любов.

Обикновено първата любов за всички ни представлява много специално чувство, което ни носи много радост и щастие. Дори любовната връзка да е завършила зле за нас, ние винаги ще пазим спомен за това какви чувства е породил у нас човекyt, с когото сме били, и той винаги ще заема специално място в сърцето ни. Когато обаче този спомен често изплува в съзнанието ни и ни кара да преживяваме мислено и емоционално отново приказната история, това е сигурен знак, че ние все още не сме преживели човека, отговорен за това. Ние сме буквално "заковани"  за нашата първа истинска любов...или по-скоро спомена за нея.

Добре, да приемем, случаят е такъв. Съвсем нормално явление е, ако сте се разделили с любимия човек наскоро и все още ви е трудно да се отърсите от случилото се. Проблемът идва, когато сте разделени от много време, но все още си спомняте за него, чувствате,че ви липсва и сравнявате всеки следващ ваш избраник с него.

Каквото и да си говорим обаче, първата любов си остава най-специалната.

За повечето хора, това не е просто момент или етап в живота им, който идва и си отива, без да оставя трайни следи след себе си - първата любов е олицетворение на всичко най-прекрасно в света, неповторимо и несравнимо с друго. Ако вие сте от тези хора, то значи вероятността трудно да се откъсвате от спомена за човека, който за вас е бил олицетворение на истинската първа любов, е голяма.

До голяма степен вашият зодиакален знак предопределя дали оставате отчаяно предани на своята първа голяма и истинска любов. Вижте кои 5 зодии най-трудно преживяват тези ситуации в живота:

1. Телец

Телците са всеизвестни романтици, но това не е единствената причина, поради която се казва, че те трудно забравят първите си любови. Те са много чувствени и предани към партньорите си, отдават цялото си сърце на тях, особено когато им се случва за пръв път. Обикновено Телците са доста инатливи и безкомпромисни, когато става дума за чувства. Когато решат,че искат да бъдат със своята истинска първа любов, никой и нищо не е в състояние да им промени решението, без значение колко прекрасен и по-подходящ може да бъде всеки следващ човек, който иска да бъде част от живота им.

2. Рак

Раците също са много романтични натури и гледат с много по-различен поглед на света около себе си и на любовта. За Раците чувствата, трепетите и всички моменти, които идват с първата любов, са нещо много специално. Дори техният любим да не е най-прекрасният човек на света, те му осигуряват кътче от сърцето си, което си остава негово. Раците са страшно привързани към хората, които са част от живота им и това е една от сигурните отличителни черти, че те са от онези зодии, които трудно се откъсват от идеята и спомена за първата си любов, дори когато тя вече е отдавна изживяна. Пък и представителите на този зодиакален знак не обичат особено много да допускат нови хора до себе си - те предпочитат да бъдат с хора, които вече са опознали.

3. Лъв

Всички знаем, че Лъвовете са много страстни и отдадени любовници. Щом са млади и влюбени, трудно спазват прилично държание, когато са с половинката си. Ако първата им любов им е дала всичко, което им е било необходимо и ги е правело щастливи, много естествена реакция е във всяка следваща връзка да търсят точно това, което са получили, когато са навлизали в света на любовта - страстта, буйната любов и добре прекарано време заедно с партньора. Трудно приемат действителността такава, каквато е, особено когато си дадат сметка, че много често не прекарваме остатъка от живота си с нашата първа любов. Наистина е нелека мисия да осъзнаят тази концепция на житейската реалност, защото романтикът в тях, за който може би не подозират, люто се бори срещу вярвания като тези, че не може да бъдете, с човека, когото най-много сте обичали досега.

4. Скорпион

Скорпионите са доста страстни, но дълбоко под тяхната твърда за пробиване обвивка, се крие един невероятен романтик със смело сърце да мечтае и много желае да раздава любов. Характерно за Скорпионите е, че те са много експресивни и жизнени, а да бъдат влюбени е страхотно изживяване. Представителите на тази зодия са наясно, че първата им любов невинаги е последната им, но това,че са много недоверчиви и свити към нови запознанства в любовта, прави всичко прекалено сложен процес. За Скорпионите първата любов е някой, от когото те няма какво да крият и пред когото могат да са себе си, имат му доверие и нищо допълнително не е нужно, за да се чувстват комфортно.

5. Риби

Рибите са изключително романтични, артистични и често за тях музиката е неизменна част от живота им. Чувайки звученето на позната песен, която им носи спомени за отминали щастливи времена, прекарани с любим човек, веднага ги обзема носталгия и тъга по миналото. Понякога дори само от мелодията сърцето им се свива от спомена за първата любов, която не може да върнат. Всеки път, когато се замислят да поемат към нова връзка, мисълта, че може отново да изгубят човека до себе си, ги ужасява страшно много. Шансът на Рибите да превъзмогнат тъгата по останалия спомен от прекрасното изживяване, наречено "първа любов", е много малък, ако не се вземат в ръце и не започнат активно да се запознават с нови хора и да ходят по срещи.