В чест на това събитие актрисата зарадва феновете си, като публикува доста снимки, показващи прекрасната й фигура.

На 2-ри септември Салма Хайек отпразнува своя рожден ден. Но кой ще повярва, че тя е на 58 години? Особено като се има предвид колко често тя обича да публикува снимки в социалните мрежи, на които позира по бански. Почти е невъзможно да повярваме на информацията от личната й карта.

Актрисата не направи изключение и на празника си остана вярна на традицията, като качи цели 18 снимки наведнъж в профила си. Звездата си направи сексапилна фотосесия точно на яхтата, на която и отпразнува рождения си ден. Спокойно може да се каже, че докато демонстрира стройната си фигура, Салма определено не се замисля за възрастта си.

Трябва да отбележим, че това лято красавицата прекара много време в морето, на яхта. Неотдавна, докато се возеше на лодка, тя дори изненада феновете си, като показа побелялата си коса.

Този път обаче едва ли някой е обърнал внимание на прическата на Хайек. В крайна сметка това е последното нещо, което привлича окото, когато актрисата позира под лъчите на залязващото слънце в различни бански костюми.

„Рожден ден по бански! Честит ми 58-ми рожден ден! Нито една от тези снимки не е от миналото“, написа Салма в профила си.

В коментарите актрисата беше засипана с комплименти. Дори и други звезди не пропуснаха да я поздравят. Например моделът Камила Мороне написа: „Бомба!“ Шарън Стоун също се присъедини с пожелание: „Честит рожден ден на теб.“

„Салма, обожаваме те! Най-красивата и истинска си”, „Невероятна и страстна”, „Прекрасна, талантлива и красива! Бъди най-щастливата”, “На 58 изглеждаш много по-добре от повечето на 20 или 30-годишни”, “58??? Нееее, какво???”, „О, Боже, изглеждаш толкова млада”, „58 явно е новото 28”, пишат фенове.

Разбира се, те многократно са се опитвали да разберат каква е тайната за красота на Хайек. А тя самата не крие, че всичко е много просто - важно е да обръщате голямо внимание на кожата си.

„Никога не си лягам, без да съм си измила лицето. През нощта кожата ви произвежда необходимите масла, за да изглежда млада. Така кожата се възстановява. Така че мийте добре лицето си вечер, но не прекалявайте с почистващите продукти на сутринта“, споделя рутината си Салма.

Тя също така твърди, че никога не е прибягвала до процедури против стареене или пластични операции. Звездата поддържа невероятна форма с йога и леки упражнения.

В същото време не се ограничава, когато става дума за храна: „Плодовете и зеленчуците са в основата на моето хранене. Освен това не пренебрегвам здравословните мазнини. Например, пия бадемово мляко, което е много здравословно, включително и за кожата“, признава актрисата. — Ако тренирате много и ядете малко, кожата ви бързо ще загуби тонуса си, ще започне да старее и ще имате нужда от ботокс. Засега мога да се справя и без него!“

Ние също я поздравяваме за прекрасната визия. Браво, момиче, продължавай в същия дух!