През седмицата забързани между работа, други лични ангажименти, социални събития и ежедневни задачи, за повечето хора е много трудно да намерят време за организирана среща с половинката. 

Но не позволявайте на рутината на дена да убие романтиката във връзката ви и се опитайте да намирате време за любимия човек не само през уикенда.

Тези 6 идеи за срещи са невероятно лесни и забавни и няма да ви уморят прекалено за следващия ден на работа. 

1. Наемете книги от библиотеката или гледайте някой стар филм

Ако гледате телевизия всяка вечер, оставете дистанционното и се насочете към местната библиотека. Ще откриете множество нови и стари книги, които чакат да бъдат разлистени. Ще се изумите колко приятно ще е да си организирате четене с половинката. Просто подберете подходяща книга и за двамата. 

Можете да гледате и някой стар филм, те са доста по-смислени и романтични от сегашните. 

2. Играйте настолни игри

Настолните игри са непринуден и забавен начин да прекарате една вечерта. Ако не сте почитатели на съвременните игри, заложете на класика като шах или карти и си организирайте мини състезание. 

3. Опитайте ново място за вечеря

Ходенето в любимия ви ресторант след дълъг работен ден е класически ход, но определено може да ви омръзне, след като сте опитали почти всичко от менюто. Изберете нов ресторант, известен с десертите си и си го поделете.

4. Играйте отново като деца

Спрете до най-близката площадка за игри. Полюлейте се на люлките (ако теглото ви го позволява). Това е страхотна дейност ако се чувствате носталгични по отношение на детството и искате да го преживеете отново с партньора си. 

5. Разгледайте квартала

Вземете колата (или велосипеда или обувките за ходене) и се разходете из квартала. Няма нищо по-добро от дълга разходка на чист въздух и това е прекрасен повод за приятни разговори. 

6. Адреналин за двама

Всички знаем колко е трудно да се направим всичко, което искаме в 24-часовите ограничения на деня. Това обикновено означава пропускане на поне едно нещо, а в повечето случаи това е спортуването. Кой наистина иска да отиде във фитнеса след изтощителен работен ден? 

Направете тренировката забавна, като отидете заедно, независимо дали това е бягане в парка, плуване, или просто правите упражнения в хола. Може да вдигнете нивото като се запишете на йога, танци, скално катерене, бокс и други активности според вашите предпочитания.