Страшно е да се поставиш в позиция, в която си уязвим. Все пак никога не знаеш дали човекът, в когото си влюбен, изпитва същите чувства към теб. Ами ако онова съобщение, на което така и не ти отговори, е просто знак, че той не се интересува. Вярно е, че боли и ни се иска да вярваме, че е бил зает, че просто е забравил, а сега ще се върне, за да се извини.

Но истината е, че когато някой ни вълнува, не можем просто за забравим – а ако все пак това се случи, връщаме отговор в рамките на час. И не оставяме човека да чака, докато на нас не ни хрумне, че сме се отегчили, че се чувстваме самотни, че имаме нужда да направим втори избор. Защото абсолютно никой не заслужава да бъде втори избор.

Може би имате усещането, че усилията, които полагате, ви изтощават и невинаги си заслужава. В интерес на истината, така е. Иска се да полагате усилия заради правилния човек, но не до степен на изтощение, а освен това и той ще прави същото заради вас.

Нормално е човек да помни, да кажем, първата си любов, някоя наистина страхотна среща, която така и не се е развивала по желания начин или кратка връзка, накарала го да обича и в същото време да забрави за живота. И докато всичко това е нормално, не е здравословно да страдате по непостижимото. Ето защо може би е добра идея да преосмислите към кои типовете хора принадлежат онези, заради които ви е трудно да продължите напред.

Някои хора обаче не осъзнават колко неустоими (и незабравими) са в действителност. Независимо дали винаги са били достойни човек да се вманиачи по тях, или са усвоили тази дарба с течение на времето, техният зодиакален знак, вярвате или не, може също да има нещо общо.

Ако излизате с човек, който принадлежи към някоя от изброените по-долу зодии (или самите вие сте неин представител), непременно научете какво е типично за този зодиакален знак. Това, че някой е привлекателен и абсолютно неустоим, не значи, че не е верен и че не е прекрасен като човек; означава просто, че може би е предразположен да привлича останалите, а това може адски да усложни любовта и началото на една връзка.

Независимо от коя страна се намирате, не бива да забравяте, че за да бъде връзката успешна, са нужни двама души, така че, ако даден човек не си пада особено по вас, изобщо не си губите времето с него. Защото заслужавате да сте първи избор – без значение колко неустоим е този човек.

Овен (21 март – 19 април)

Овни, вие сте алфа личности: обичате да поема отговорността за ситуациите, като използвате лидерските си качества във всички възможни сфери. Това ви прави изключително привлекателни за околните и също така по всяка вероятност ви кара да подхождате към хората по самоуверен начин.

Освен това у вас има страст, която си проличава в почти всичко, с което се захващате. И все пак е възможно състезателната ви страна да ви отведе в две посоки: може да ви направи привлекателни, но може и да ви накара да изглеждате самонадеяни, така че в никакъв случай не й позволявайте да се прояви. Обуздайте състезателния си дух!

Рак (21 юни – 22 юли)

Заради вашата чувствителност и интуитивност вероятно хората разчитат на вас за почти всичко, особено когато става въпрос за емоционални проблеми. Това ви прави привлекателни, но внимавайте – хората трябва да знаят какви са вашите граници.

Продължавайте да съчувствате, но не се привързвайте прекалено много към останалите, тъй като не всеки притежава вашата красота и състрадание. Бъдете отворени към нови неща и ще продължите да извличате полза от привлекателната си същност.

Лъв (23 юли – 22 август)

Лидерските ви качества са доста съблазнителни. Вие сте неустоими... и обичате да драматизирате. Това ви прави привлекателни в очите на другите – сигурно им е трудно да спрат да мислят за вас.

И все пак не драматизирайте толкова, тъй като в началото може и да е интересно, но ще станете банални, ако непрекъснато правите от мухата слон. Не забравяйте да се фокусирате върху важните неща в живота!

Дева (23 август – 22 септември)

Деви, вие сте нежни и предани. Вероятно това е най-голямото ви предимство – приятно е да срещнеш човек, който наистина е мил и земен. Освен това си проправяте път към върха по честен начин, методично, като гледате практично на нещата.

Трябва да превъзмогнете своята стеснителност – знайте, че увереността ще ви отведе дори по-далеч. Вече сте изпреварили мнозина, тъй като сте обичани и желани от доста хора. И въпреки това, не бъдете скромни!

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Скорпиони, вие не вършите нещата половинчато – наистина излизате на преден план и изживявате всеки миг. Казвате това, което мислите, и успявате истински да почувствате и да прегърнете всяка емоция.

Най-привлекателни ви прави вашата способност напълно да се отдавате на нещата, с които се наемате.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Вие сте общителни хора – екстроверти, винаги заредени с положителна енергия, с която заразявате околните. Най-добрата черта във вашия характер е умението да карате другите да се чувстват значими и да им вдъхвате усещането, че всичко ще бъде наред.

Не спирайте да вярвате в това, въпреки препятствията, пред които ви изправя животът, и ще продължавате да се радвате на възхищение. Не губете любопитството си, учете нови неща и ще продължавате да бъдете привлекателни!