През октомври 2022 г. ще се случи едно от най-важните събития за годината – на 25 октомври започва коридорът на затъмненията, който тръгва от знака на Скорпиона. Второто затъмнение ще се състои през ноември в съзвездието Телец, като се фокусира върху финансовите реалности в живота на всеки човек. Поради това мнозина ще се изправят пред необходимостта да променят начина си на печелене на пари или да вземат сериозни решения за мащабна инвестиция.

Не преувеличавайте проблемите, защото те не са дошли неочаквано. По-наблюдателните от вас още през август са усетили знаците на настъпващите промени. И всяко изменение във вашия финансов статус – нова работа, желание да увеличите заплатата си или дори да преразгледате семейния бюджет, има своя собствена обосновка. Не се притеснявайте от промените, а бъдете активни, за да съдействате с решенията си за стабилизиране и увеличаване на семейните финанси.

Вижте кои шест знака на зодиака ще усетят финансови катаклизми през октомври.

Везни

Представителите на този знак започват нов финансов етап в живота, който е свързан с нов източник на доходи. Можете да получите новини за промяна в заплатата или финансова инжекция от страна на родителите (поради продажба на недвижими имоти или отдаване под наем на жилища).

Овен

В семейството ви ще се появи нов източник на доходи – например съпругът ви ще си намери нова работа и капиталът на вашето семейство ще се увеличи. Или ще се решите на заем, ипотека. Също така е вероятно парите да дойдат от застраховка или да бъде финансиране в резултат на критична ситуация (наследство, дарение от държавата, финансова помощ под формата на голяма сума поради спешност). Ще имате възможнаст и вие самите да получите допълнителни приходи на работното си място.

Лъв

Вероятно през октомври ще решите да продадете имот, благодарение на който ще получите голяма сума пари. Има вероятност родителите ви да ви направят сериозен финансов подарък: ще ви прехвърлят земя, апартамент, вила или къща. Ще вземете решение за реализацията на голям финансов проект, свързан с благоустройството на дома ви.

Водолей 

Очаква ви нов кариерен връх. Новият социален статус ще ви донесе и сериозни финансови приходи. Възможно е да получите наследство.

Риби

В началото на октомври във вашия финансов сектор ще има пълнолуние: може да получите голяма сума пари, като те ще бъдат свързани с печалбата ви от нов бизнес проект. Ще получите положителен отговор от началниците си за увеличението на заплатата, което ще сложи край на финансовите ви проблеми.

Дева

През октомври пълнолунието в Овен ще се случи в сектора на семейния ви капитал: ще трябва да обърнете внимание на доходите на половинката ви. Може да се наложи да вземете решение за кредит, ипотека. Ще получите положителни новини за наследството. Ще решите успешно назрял финансов проблем.