Много дами не обръщат внимание на съдържанието на чантата си и затова често изпадат в трудни ситуации. Всъщност има няколко определени неща, които трябва да носите винаги със себе си, за да направите живота си по-лесен. Ето кои са те:

1. Лична карта

Не се знае кога ще трябва да я покажем, така че е добра идея да я носите в портмонето си през цялото време. Освен това по закон сте задължени винаги да я носите със себе си.

2. Кредитна карта

Почти всички вече носим нашите кредитни или дебитни карти в портмонето си, дори в моментите, когато нямаме пари в брой в него. Определете си специално отделение в портфейла за картите и не ги местете или вадете от там, не се знае в каква ситуация ще разчитате единствено на тях. 

3. Химикал

Въпреки че живеем в дигитална епоха, химикалът все още е от съществено значение. Започнете да носите малка писалка в чантичката си и ще видите колко е полезно, ще се изненадате колко често я използвате.

4. Паспортни снимки

Да, знаем, че звучи странно, но е добре да държите няколко ваши в портмонето си. Разбира се, и на семейството и децата си. Паспортните снимки са малки и много удобни. Ако започвате да учите в университет, кандидатствате за работа или други подобни случаи, може да се наложи да прикачите снимка паспортен формат към формуляра.

5. Визитки

Може би си мислите, че не е нужно да носите визитки винаги със себе си, но те се оказват изключително полезни не само за бизнес срещи. Ако търсите нова работа, запознавате се с родителите на съучениците на детето ви или просто срещате сладък непознат в магазина... няколко визитки подръка с вашите контакти са незаменими.

6. Балсам за устни

Друго важно нещо, което всяка жена (а защо не и мъж) трябва да държи в чантата си, е балсам за устни. Независимо от сезона и времето навън, балсамът за устни е задължителен, за да имате хидратирани и блестящи устни непрекъснато.

7. Смартфон

Да, може би трябваше да го поставим на първо място, защото днес не можем да си представим живота без телефона си. Е, в такъв случай винаги се уверявайте, че сте го сложили в чантата си, преди да излезете.
Бонус идея: имайте в чантата и резервно зарядно, за всеки случай.

И още няколко идеи - носни и мокри кърпички, лепенка, фибичка, пила за нокти...

А кои са нещата, които винаги присъстват във вашата чанта?