Когато видим татуировка, никога не знаем какво означава за определен човек. И знаменитостите не са изключение. Малка звезда може да символизира баба, докато привидно обикновен надпис напомня да уважават това, което имат. Цели истории за борби, загуби, семейство и упорита работа могат да се видят в прости, но изразителни татуировки.

Избрахме най-силните причини, които са накарали знаменитостите да си направят определени татуировки. Тези произведения на изкуството определено никога няма да бъдат повод за съжаление.

Криси Тейгън

Известният модел и съпругът ѝ загубиха сина си през септември 2020 г. Родителите щяха да го кръстят Джак. По-късно Криси почете бебето им и татуира името му на китката си.

Дуа Липа

Татуировката, на която пише „Sunny Hill“, е първата и най-специалната, която Дуа Липа си е направила. Това е така, защото това е името на квартала в Косово, където са израснали родителите ѝ и чувства като свой дом.

Ед Шийрън

Този певец почита майка си. Има татуировка на майка и дете, базирана на картина на Анри Матис. Както казва Ед, тази картина е първото нещо, което е купил за майка си с първата си заплата.

Жизел Бюндхен

Този супермодел има звезда, за да почете покойната си баба. Идеята идва след преместване в Ню Йорк, където Жизел не можела да види звездите. Сама я рисува на китката си и по-късно я превръща в постоянна татуировка.

Кеша

Кеша прави тази татуировка, след като издава новия си албум Rainbow. Преди това преживява трудни моменти, когато се лекува в клиника и има дълъг съдебен процес с продуцента си д-р Лука. Казва, че това е положително послание за нея самата.

Луси Хейл

Актрисата има еднаква татуировка със сестра си. Тя казва „Обичам те“ и символизира връзката им. Това е написано в спомените на бабите им, с която са били близки и са обичали много.

Парис Джаксън

Дъщерята на краля на попа има 3 татуировки, посветени на баща си. “BAD” пресъздава заглавието и стила на неговия албум. Също има лицето му и думите „Apple Head“ - прякора, който използва за него.

Имате ли татуировки? Какво е значението зад тях?