Обичаният от милиони по света фронтмен на „Ролинг стоунс“ Мик Джагър, който съвсем скоро ще навърши 80, е предложил брак на 36-годишната хореографка и бивша балетна танцьорка Мелани Хамрик. 

 

Източник, близък до хореографката, потвърди пред „Мирър“, че тя се омъжва. Според близък източник Хамрик наскоро е била с приятели в Американския балетен театър в Ню Йорк и е казала на всички, че се е сгодила.

 

Припомняме ви, че Мелани и Мик са заедно от девет години, макар че двойката уж раздели, но пак се събра отново. Те отглеждат общия си син Деви, който сега е на шест години, пише още БГНЕС. Освен Деви, музикантът има още седем деца от пет жени. Най-голямата му дъщеря Карис, която сега е на 52 години, е от кратката връзка на рокаджията с актрисата и певица Марша Хънт. Втората дъщеря Джейд е родена от първата му и засега единствена официална съпруга Бианка.

 

Мик също има две дъщери и двама сина от американската моделка и актриса Джери Хол. С нея фронтменът сключи неофициален брак в Бали през 1990 г. Двойката беше заедно повече от десет години, но връзката приключи, когато Джери разбра за измяната на Мик с бразилската моделка Лусиана Морад, която стана майка на сина му Лукас.