Мъжете рядко умеят да изразяват себе си, особено когато трябва да се обяснят в любов. Може да ви каже, че ви обича, когато тръгва за работа или преди лягане, но като цяло демонстрирането на емоции не е силна черта на мъжете.

Не се отчайвайте от липсата на думи. Те са важни, но любовта не винаги се показва с тях. Може с действията си да крещи, че ви обича. Жестовете му могат да ви се струват малки и прости, но ако ги видите от неговата гледна точка, ще осъзнаете колко са значими. Ето осем случая, в които любимият ви казва без думи, че ви обича.

1. Позволява ви да избирате.

Ако отивате на кино и ви остави да изберете филма, значи, че цени мнението ви. Това важи за избора на вечеря, цвета на следващата ви кола, дестинацията на почивката. Всичко това казва, че ви обича и вие сте важна за него.

2. Помага ви с домакинството.

Когато мъжът ви се прибере след дълъг работен ден и започне да ви помага с домакинството, това показва, че ви обича много. Може да измие пода, да почисти банята, да подреди, да ви сгъне дрехите и да изпълнява огромни списъци със задачи в името на любовта. Ако съпругът ви помага в домакинството, не го прави защото е длъжен или за да се похвали пред приятелите си. Прави го, за да ви е от помощ.

3. Иска съветите ви.

Когато ви иска съвет, не просто ви казва, че ви обича, но и че ви има доверие. Трудно е за мъжете да поискат помощ, затова го правят само от най-обичаните хора. Поставена сте в кръга на най-доверените.

4. Държи ви за ръка.

Независимо дали навън или вкъщи, когато ви държи за ръка, ви казва "обичам те". Държането на ръце е прост израз на истинската любов. Физическо докосване без сексуален намек. Най-чистата форма на любовта. И най-лесният начин да покаже чувствата си към вас.

5. Помага ви да пазарувате.

Независимо дали пазарува с вас или е взел нещо на път за прибиране, щом пазарува, значи ви казва "обичам те". Мъжете не обичат особено да пазаруват, затова за тях този жест е голям. Когато прави неща, които не му харесват, засвидетелства любовта си.

6. Изслушва проблемите ви.

Повечето жени се оплакват от много неща (включително и ние). Ако той е готов да слуша за проблемите ви и успява да ви подкрепя, значи много ви обича. Мъж, който е готов да слуша едно и също нещо отново и отново, определено заслужава похвала.

7. Усмихва ви се.

Усмивката, също като държането на ръце, е прост жест, който всъщност казва много. Една усмивка може да подкоси краката на жена. Спомнете си как е въздействала усмивката му в началото. Усмивката казва не просто, че ви обича, но и че го правите щастлив.

8. Дава ви част от себе си.

Независимо дали става въпрос за комплимент или подарък, когато отдели време да ви даде нещо, което идва директно от него, той ви казва, че ви обича. Дори когато ви подари нещо, което не ви трябва чак толкова, жестът му казва, че вие сте много важна за него.

Думите не винаги се изричат, но когато слушате с очите си, ще разберете, че мъжът ви крещи, че ви обича.