В много западни култури се смята, че всеки човек има свой духовен пазител, който се грижи за него. Разбира се, има и хора, които не искат да повярват в съществуването им, защото го смятат за абсурдно. Истината е, че независимо от убежденията на хората, се вярва, че наистина съществуват сили, действащи в полза на човечеството. Тези сили хората наричат ангели пазители. 

Ако искаш да разбереш дали ти имаш такъв и дали той се опитва да се свърже с теб и да ти помогне, прочети следващите 8 начина и прецени дали е истина.

1. Странни звуци 

Един от начините, по които се смята, че ангелите ти носят послание, е чрез странни или нетипични звуци. Има хора, които твърдят, че тези звуци могат да бъдат чути в песни и при повтарящи се ситуации и обстоятелства. Обърни специално внимание, ако това е така, защото съобщението, което ангелът ти се опитва да предаде, може да е скрито в текста на песента. Просто слушай внимателно.

2. Примигващо осветление

Тази проява често може да се обясни с изгаряне на крушката или умора в очите. Въпреки това, ако не е нещо, което обикновено ти се случва, то може да е пазителят ти, който се опитва да ти изпрати послание. Това може да се случи, докато медитираш или се молиш. Светлината ще примигва до момента, в който я забележиш и след това ще изчезне.

3. Промени в температурата

Вероятно ти се е случвало, когато си на място, на което е много топло, температурата внезапно да падне, без да намериш логическо обяснение. Възможно е да ти се е случвало и обратното. И в двата случая се смята, че това се дължи на енергията, произведена от ангелите. Поради тази причина, ако често забелязваш този тип промени, много е вероятно твоят ангел пазител, който е създание на светлината, да ти изпраща сигнали.

4. Странна поява на бели пера

Това е друг знак, че някой от твоите ангели хранители искат да се свържат с теб. Не всички бели пера обаче се приемат като знак. Само тези, които са били намерени на много странни места. На най-необичайните. Казано е, че това е подарък от твоя пазител. То е там, за да знаеш, че не си сама и той винаги те наблюдава и закриля.

5. Усещане за присъствие

Случвало ли ти се е да се намираш някъде напълно сама и внезапно, без никакво обяснение, да почувстваш, че има още някой с теб? Според експерти, това е много често проявление на ангелите. Те обаче препоръчват да се анализира дали чувството е положително, или отрицателно, защото има и тъмни сили, които могат да се проявят по същия начин.

„Има две стъпки, за да разберете този вид знаци: повярвайте в тях и ги наблюдавайте“, твърдят експерти.

6. Аромати

Учените твърдят, че нестандартните аромати и тези, които няма начин да бъдат усетени в затворена стая, са още един ясен знак за присъствието на едно от тези ангелски същества. Ако си усетила такъв аромат, шансовете да е бил твоят ангел пазител са наистина високи. 

7. Странни ситуации

Необичайните ситуации, които в други култури са известни като „дежа вю“, не са случайни и според експертите те са още един начин, по който ангелите се опитват да ти предадат конкретно послание. Ако си на определено място и някой казва нещо, което ти е познато и сякаш вече си преживяла този момент, то това е ясен пример за съществуването на твоя ангел пазител.

8. Сънища

Най-накрая, един от най-често срещаните начини нашите пазители да се свържат с нас са сънища. Ако ти се е присънвало непознато същество, което ти казва нещо, което трябва да знаеш, че това е послание и трябва да го приемеш напълно сериозно.