От това да слушат ежедневните ви тиради до това да ви дават съвети от момче, когато ги поискате (и когато не го правите), мъжете са най-добрите приятели, които една жена може да има. Те ще ви накарат да се смеете, ще ви дразнят, ще направят социалните събирания малко по-поносими и най-важното – ще са там, когато имате нужда от тях.

Вярваме, че мъжете са най-добрите приятели, които жените могат да имат! Ето защо:

Пазят тайните ви в безопасност

Според изследвания жените не могат да пазят тайна повече от 47 часа! Мъжете, от друга страна, са склонни да забравят това, което сте им казали след няколко минути, което ги прави най-добрия пазител на тайната.

Могат да се преструват на ваше гадже

Жените обичат вниманието, да, но само от определени хора. Зловещи текстове от непознати или случайни момчета в клуба могат да бъдат проблем, когато сте необвързани. Но, когато имате най-добър приятел момче, той може да се преструва на ваше гадже и да държи нежеланото внимание далеч от вас.

Не ви съдят за това колко ядете

Ядете зеленчуците си или искате сочна пържола - мъжете няма да ви преценят по хранителните ви навици. Всъщност мъжете намират дамите, които обичат да ядат за наистина привлекателни. Те имат навика да преиграват, за да впечатлят жените, така че знаете, че когато сте с най-добрия си приятел, никога не трябва да се спирате да „ровите“ във вкусната си храна!

Не се състезават с вас

Според доклад на Университета в Аризона, жените са склонни да бъдат по-жестоки към други жени. Те се състезават помежду си и често са ревниви. Въпреки че всъщност не вярваме в това, сме съгласни, че мъжете са по-малко конкурентни, особено що се отнася до техните приятели.

Заслужават доверие

На повечето момичета им е по-лесно да се доверят на най-добрия си приятел в сравнение с други момичета. Причината за това е, че мъжете са по-надеждни. В същността им е да защитават жените и да ги пазят.

Винаги са готови за приключения

Имате нужда от някого, който да дойде на незабавно приключения с вас? Бройте и приятелите си момчета! Според проучване, мъжете са склонни да поемат много повече рискове от жените и са по-спонтанни.

Дават ви най-добрият момчешки съвет

Ако вашият приятел ви помоли да стоите далеч от конкретно момче, той иска само най-доброто за вас. Момчетата могат да отгатнат намеренията на други мъже. Определено можете да разчитате на тях, когато става въпрос за момчешки съвети.

Не клюкарстват

Докато жените влагат всичките си емоции в истории, мъжете са склонни да избягват клюките. Те общуват само когато имат цел и предпочитат да са кратки. Когато имат нещо да ви кажат, ще го направят направо вместо да увъртат.

Те са приятели за цял живот

Според експерти мъжете са по-лоялния пол и са толкова емоционални, колкото жените. Жадуват за близост и приятели, но не са много добри, когато става дума за изразяване на себе си. Всъщност според проучване, когато става дума за приятели, мъжете имат най-нисък резултат, защото се борят да инициират нещата. Избирайки качество над количество, когато се сприятелявате с мъж, можете да сте сигурни, че няма да ви подведат. Ще се придържат към вас до самия край!

Съгласни ли сте, че е по-добре да имате мъж за най-добър приятел? Или имате отбор от момичета, който не бихте заменили за целия свят?