Oтново е май – цветен, ярък, любим! Един от най-най, ама наистина най-вълнуващите месеци за всеки от нас – време, в което от деца, се превърнахме в малко по-големи и улегнали хора (или поне привидно). Месецът на стрийт дефилетата от котюр, които превръщат всяко нежно създание в модна икона от червения килим, a младотo момче в чаровния принц от приказките. Ех, балове… Само като се замисля, че моят беше преди… 13 години!?! А сега съм от другата страна и имам нелеката задача да избера перфектния подарък за един прекрасен млад човек, който ще поеме по предизвикателния, пъстър и дълъг път на възрастен. Как обаче да избера подходящия - да търся нещо, което ще е от полза или пък да се спра на нещо спомен? Добре е да се съобразя със стила на човека, темперамента, уменията, хобитата и интересите му...

Помня, че по моето време (леле как звучи само) най-голям бе броят на получените бижута, парфюми и парички в пликче. Да, всички те бяха прекрасни и ценя и до ден-днешен старанието и желанието на всеки един от гостите си... Но ако трябва да бъда честна и да разсъждавам с разума на 30+ годишна жена, ако сега бях абитуриентка може би най-много щях да се зарадвам именно на някакъв вид преживяване, което едновременно да бъде далеч от клишетата и гарантирано ще помня дълго...

Но има ли място, което да предлага подаръци, селектирани с внимание до най-малкия детайл? За мое огромно щастие, ДА! И най-готиното в случая е, че дори няма да ми се налага да обикалям и да търся из десетки сайтове, докато избирам точния подарък. Защото знаеш ли, че съществува платформа, предлагаща ваучери за над 500 различни видове преживявания – от сет със селекция от вина и дегустация през курсове в различни области (кулинария, рисуване, танци…) или фотосесии, та чак до СПА уикенди, пътешествия и екстремни преживявания като скок с парашут или полет със самолет. Gift Сome Тrue е правилното място, когато търсиш перфектния подарък!

Добре структурираното меню на сайта предлага бързо, лесно и много удобно търсене според вида на преживяването, което търсиш, локацията, пола и най-вече ценовия диапазон. А сега разполагаш и със специална селекция от предложения, подходящи за абитуриенти. Веднага след избора, в рамките на 24 часа от направената поръчка и плащане, получаваш ваучера или по имейл, или в луксозна и много готина подаръчна опаковка с куриер, като ако желаеш, може да бъде добавено и лично послание. И не се притеснявай, че в еуфорията и сред десетките подаръци, твоят абитуриент ще забрави и ваучерът ще изтече - валидността му е една година, а в случай, че получателят пожелае, може да замени преживяването с друго.

А сега нека ти споделя и моите 7 топ попадения, които съм сигурна, че ще те улеснят и ще те превърнат в онзи готин гост с оригинален и зашеметяващ подарък, който ще предизвиква усмивка всеки път, когато си спомнят за преживяването, а няма да потъне в прах и забрава! 

За абитуриента, който обича да предизвиква себе си

Първото ми предложение, както може би правилно предполагаш, е нещо екстремно, а именно полет с жирокоптер. Ако твоето пораснало дете обожава адреналина и е достатъчно смело и винаги готово да се изправи пред непознатото, то бъди сигурна, че изборът ти ще бъде безпогрешен. Само си представи онази искрица лудост в очите, когато разбере какво го очаква. Да полети като волна птица на 2000 метра височина, а спиращите дъха невероятни гледки, разкриващи се под него да му дадат онова усещане за простор, което е едновременно непознато и оставящо го без думи... Уау!

За момчето, което обожава релакса

Нека си го кажем в прав текст - отдавна не само момичетата обичаме да се глезим и да бъдем обгрижвани. Момчетата също изпитват тази необходимост и не е нито срамно, нито смешно. А най-готиното е, че рестартът за мъже ще осигури на младото момче наистина незабравим спа ритуал (инфрачервена сауна, стронг масаж с тайландско ходене по тялото, рефлексотерапия и наслада за сетивата в лицето на ароматен традиционен тайландски чай). Първа стъпка към всичко ново, което му предстои веднага след готиния купон за бала. 

За момичето, което обича да се чувства като принцеса

Едва ли има момиче, което да не обича да си подарява спа процедури. Ако твоята абитуриентка попада в тази графа, то Презареждането в Термалната и Аква зона на най-модерния СПА център в България, ще й осигурят  незабравими 3 часа на върха на насладата! Термална и Аква зона, вдъхновена от 5-те елемента Вода, Огън, Въздух, Земя, Етер, басейн, хидромасажни вани, ориенталски хамам, освежаващ леден фонтан, релакс инфрачервена сауна, релакс зона с водни легла, билкова сауна, оазис на спокойствието и още, и още. Ах, как искрено завиждам за това гарантирано удоволствие!

За младежа, който се впуска във всяко предизвикателство

Всеки от нас познава поне по един човек, който смело може да нарече "най-лудата глава в компанията". Ако ти предстои да отидеш на бал именно на такъв непоколебим куражлия, то имам нещо, което ще те остави без думи - изненадващо пътуване до тайна локация... в буквалния смисъл! Какво ще кажеш за тайното пътуване, съчетано с мултикултурна изненада на приказно място? Звучи малко безразсъдно и мнооого авантюристично, нали? Но пък едва ли някога е получавал ексклузивна дестинация, която съчетава традициите на няколко държави в един страхотен микс от вкусна кухня и уникален дизайн. Истинско преживяване за сетивата и ума. А най-якото е, че две седмици преди точната дата, избраникът ще получи две тайнствени писма с инструкции за очакваната изненада. Смело, много дръзко и право в десетката!

За романтичната натура, обожаваща виното и любовта

Ах, кой не ги обича... Ако твоят абитуриент е по-скоро спокойна личност, която не си пада много, много по адреналина и силните усещания, но пък си има половинка, с която обожава да пътува и да се наслаждава на живота, ти предлагам по-ненатоварващ вариант като романтична приказка във френски стил в бутикова винарна, разположена сред лозята. Шато Копса е романтичен замък-винарна сред прекрасна природа, с панорамна тераса, СПА зона и индивидуално проектирани стаи - невероятен завършек, който може да удовлетвори и най-капризните младежи. Точно това, което всяка съвременна Жулиета би подарила на своя Ромео!

За безстрашния авантюрист

Колебаеш се между нещо по-екстремно и оазис на комфорта и спокойствието? А знаеш ли, че би могла да ги съчетаеш перфектно, особено на брега на морето. Подари Емоцията на Старите къщи с прекрасна гледка към Черно море, спокойствието на гората наоколо в духа на българското Възраждане и домашно приготвена, вкусна храна с продукти от градината и винена дегустация, но невероятно съчетани с емоцията на джип сафари и стрелба с пушка? Истински рестарт за сетивата, зареждащ с нови сили вече порасналото дете, което е готово да се впусне в предизвикателствата на всичко непознато, което го очаква.

За спортната натура

Не, не говоря за нищо клиширано от рода на спортна екипироска, фитнес принадлежности или пък годишна абонаментна карта за фитнес. Не че не са прекрасни предложения, но някак в тях липсва тръпката от необикновеното преживяване. Страхотна идея на прага на лятото, която ще зареди младежа с адреналин, ще изпита духа и тялото му и ще го срещне с нови и интересни запознанства, които могат да прераснат в истински приятелства в бъдеще. Двудневната каяк тур програма е пътешествие с локация по избор - язовир Студен кладенец или Родопа планина 100% е това, което ще го изкефи на макс, ако си пада по по-нестандартните и луди преживявания.

Балът е една от най-приятните и незабравими емоции за цял живот. Осмели се да бъдеш различна и действай, вслушвайки се в сърцето си. В крайна сметка, какъвто и подарък да избереш, не забравяй, че го правиш за някой, който наистина е важен за теб. Ако пък не си сигурна с какво точно ще зарадваш получателя, подари му удоволствието да избира сам с гифт карта на определена от теб стойност. Така ще сбъднеш мечтата му и можеш да бъдеш сигурна, че споменът за нея ще го усмихва завинаги.

А вие, мили абитуриенти, не си и помисляйте да седите кротко по време на вашата вечер – слагайте широките усмивки, облейте се в блясък и се забавлявайте така, сякаш ви е за последно! Да, и по-натам в живота има много поводи за веселба, но сега е точното време, вашето време, точно на границата между училището и прага на живия живот. Изживейте с цялата си душа този миг! На добър час!