Ако имате Асцендент, Луна, Аро-Венера в Лъв, тогава продължавайте да четете!

Кой казва, чв влюбеният лъв, не съществува? Всички блага на Бог, той ще ги разпръсне в нозете ви, като започне от сърцето си! И ако смятате, че това е малко, нека ви обясня няколко неща!

Лъвът не е "скръндза" в любовта. Той вярва и е романтичен, и прави големи ходове, дори ако има Меркурий в Лъв. Освен това казва и големи думи. Той ще каже "Обичам те" и ще ви погледне в очите. Той ще хване ръката ви и няма да я пусне. Иска да ви види, да ви докосне, да говори с вас. Понякога е дори обсебващ.

Той е романтик, вярва в магията на любовта и в реалността на любовта. Може да изглежда, че се движи бързо, но знайте, че истинският Лъв означава това, което прави, и прави всичко възможно, за да свие гнездо за своята половинка.

Ако скъсате с Лъв, веднага ще почувствате промяната на "температурата" в живота си: ще се почувствате по-скоро сякаш сте загубили обожател, приятел, любовник (любовница), който ви е имал на върха на неговия/нейния свят, отколкото ако сте се разделили с някой човек. Лъвът, трудно се разделя, когато има връзка. Винаги говорим за сериозните връзки - не за ефимерна радост -, а на тези, които са създадени на базата на споделени мечти и стабилни претенции.

Лъвът уважава връзките, които създава, защото инвестира и в емоция и иска да види споделено и обичано бъдеще. Ще ви липсва изобилието от неговите емоции, постоянството на неговия огън и нежността на човек, който докосва с чисто сърце всеки, когото обича.