Последният месец от лятото наближава, така че ако не сте имали време да реализирате плановете си или да отидете на почивка, време е. Началото на август ще бъде положителен и динамичен период за мнозина!

1-ви август ще бъде един от най-позитивните и енергични дни, които месецът ще предостави. Този период ще ви позволи да почувствате сила, възможности и самочувствие.

Нещата се променят за родените от 4 до 6 май и от 4 до 6 ноември. Факт е, че тези хора са преживели лунно затъмнение през май. Те претърпяха това събитие доста болезнено: някои се разболяха, а други се сблъскаха с трудни обстоятелства. Така в началото на август хората с тези рождени дати ще имат възможност да компенсират загубите.

Планетата Уран, движейки се бавно, започва да влияе на определена група хора. Ще се доближи до родените около 13-14 февруари, май, август и ноември. Все пак е добре да отложите всякакви активни действия, особено финансови. Не разчитайте на други и приятели. Бъдете изключително внимателни във всички аспекти на живота. Лъвовете в началото на август трябва да бъдат по-внимателни към здравето и косата си.

Около 7 август няма да има нищо кардинално, няма да се случат съдбовни неща. Но за родените на 7 август или 5 май това също може да бъде незабравимо време. Важно е просто да бъдете себе си и да разберете, че дори да искате много, това е добре. Но това не означава, че трябва да забравите за очакванията си и да негодувате на някого. Ако подходите разумно към началото на август, комбинацията от планетите Слънце и Юпитер ще ви помогне да постигнете напредък.

10 август е прекрасно време за скачане в нови начинания и ще съпътства родените около 7 септември.

Като цяло това е много динамична картина, когато можете да правите много, да правите интересни пътувания. И тези, които влизат в университети, и тези, които искат някакви знания, познанства, нещо важно - това е времето, когато можете да направите основните стъпки.