Днес говорим за най-късметлийските дати през август, както и за тези, които са лишени от такъв. Прочетете ужасите на планетите и разберете кога е подходящият ден за планиране на важно преместване или събитие. Планирайте или избягвайте всякакви трудности през август 2024 г. въз основа на аспектите, които планетите образуват помежду си.

Ето и съдбовните дати през август:

2 август 2024 г., Венера 26° 53' Лъв квадрат Уран 26° 53' Телец

Телец, Лъв, Скорпион и Водолей за вас в този ден предстои: внезапна раздяла, неочаквано запознанство с ексцентрични и странни лица, неуспешна промяна на външния вид, еротични експерименти, независимост, еманципация, безкомпромисен дух и противоречивост.

7 август 2024 г., Слънце 15° 32' Лъв секстил Юпитер 15° 32' Близнаци

Късмет, възможности, печалби, помощ от висшите сили и лесни решения, откриване на перспективи, растеж, успех, блясък, големи обещания за бъдещето. Един прекрасен ден изпълнен с много късмет за всички зодии.

8 август 2024 г., ретрограден Меркурий и Венера 3° 44' съвпад в Дева

В този ден за Деви, Риби, Близнаци и Стрелци с, пълна сила въжат моменти на популярност, лекота на общуване, запознанства, изразяване на чувства, размяна на любовни послания и думи на обич, контакти със стари приятели, познати или любовници.

14 август 2024 г., съвпад с Марс и Юпитер 16° 40' Близнаци

Близнаци, Стрелци, Стрелци, Деви и Риби за вас предстоят динамични инициативи, бързи и ефективни ходове, възможност за разширяване на способностите, изпълнение на план за действие. Очакват се още от силни до експлозивни реакции.

16 август 2024 г., Марс 17° 42' Близнаци в квадрат със Сатурн 17° 42' Риби

За Близнаци, Стрелци, Деви и Риби в този ден важат: конфликт на интереси, безизходица, инциденти, щети, пропаст между поколенията, ограничаване на изразяването, загуба на енергия и депресия.

18 август 2024 г., ретрограден Меркурий 27° 11' Лъв квадрат Уран 27° 11' Телец

В този ден са характерни резки промени в поведението, повреда на технологично оборудване или транспортни средства, неоправдана агресия, внезапни идеи, неприятни развития и усложнения в обучението и пътуванията. Всичко това се отнася предимно за зодиите Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.

19 август 2024 г., съвпад на Слънцето и ретрограден Меркурий 26° 36' Лъв

В този ден Телец, Лъв, Скорпион и Водолей ги очакват засилени пътувания, важни разговора и срещи, популяризиране на проекти. Очаквайте контакти с известни имена и лекота в общуването.

- Близнаци, Стрелци, Деви и Риби ги очаква лекомислие, екстравагантност, любовни скандали, безотговорност, небрежност, мързел, склонност към разточителство, нарушаване на диетата. Внимавайте за количество за сметка на качество и информация без съдържание. Сдържаност, превес на разума над емоциите, принудителни диети, несигурност, отношения с разлика във възрастта, налагане на правилното в една връзка и споделена любов.

- На Телец, Лъв, Скорпион и Водолей в този ден им предстои развитие на събитията, внезапни и резки промени, обръщане на данните, неприятни изненади, неочаквани действия.

22 август 2024 г., Венера 22° 08' Дева квадрат Марс 22° 08' Близнаци

В този ден Близнаци, Дева, Стрелец и Риби ги очакват еротични спорове, напрежение с любимия, сексуални предизвикателства, страст, ревност, раздяла и помирение.

24 август 2024 г., ретрограден Меркурий 22° 48' Лъв секстил Марс 22° 48' Близнаци

За всички зодии този ден ще бъде наситен с бързина, жизненост, остроумие, решителност, действие, динамика, бърза обработка на инфорамцията, спонтанно и искрено поведение, майсторене и техническа работа, както и много дискусии.

27 август 2024 г., Венера 27° 15' Дева тригон Уран 27° 15' Телец

За всиччки зодии това ще бъде ден наситен с приятни изненади, внезапни нови запознанства, любов от пръв поглед, оригиналност, промяна на външния вид, обновяване, ексцентричен стил, вълнуващи еротични преживявания, експериментиране, неочаквани подаръци, връзка с различен или необичаен човек.

На 28 август 2024 г. Венера на 29° 08' Дева се противопоставя на Нептун на 29° 08' Риби

В този ден засегнати ще са предимно: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. Тях ги очаква изневяра, измама, наивност, разочарование на очакванията, ласкателство, илюзии, платонична любов, идеализация.

29 август 2024 г., Венера 0° 03' Везни тригон Плутон 0° 03' Водолей

Това ще бъде ден на интензивни еротични моменти, голяма любов, решителна среща, ревност, притежание, опит за контрол, признание на чувствата, купуване на секси дрехи и бельо.