Психолозите единодушно си припомнят една проста поговорка: „Кажи ми кой е твоят приятел, а аз ще ти кажа кой си ти“. Малко хора обаче я вземат под внимание, когато става дума за романтични връзки, и да, правят грешка.

Със сигурност няма да сгрешим, ако кажем, че всяка жена мечтае за успешен и богат мъж, който също така да бъде интересен събеседник и добър човек. Намирането на такъв рядък екземпляр може да не е лесно, но е напълно възможно. Много експерти отбелязват, че важното тук е просто да станеш равен на човека, когото искаш да видиш до себе си. А за да ви помогнем, ще ви разкрием кои пет неписани правила ще ви позволят да намерите истинската любов и завинаги да забравите фразата, че можем да имаме само любов или само пари, но не и двете.

Външен вид

Каквото и да ви говорят, първото нещо, на което обръщаме внимание, когато се срещаме с някого, е външният вид. А желанието да опознаем човека по-добре възниква едва след като той визуално е привлякъл вниманието ни. При мъжете това работи на сто процента, така че първото нещо, за което трябва да се погрижите, когато мечтаете да срещнете идеалния джентълмен, е външният вид. Заложете на възможно най-привлекателната визия, но в същото време знайте кога да спрете.

Грижата е основната отличителна черта на красивата жена. Не забравяйте, че идеалният външен вид може да е привлекателен обаче само в началото. Преобладаващата част от представителите на силния пол винаги разчитат на индивидуалността на потенциалната си партньорка и биха предпочели такава дама, която не се стреми да бъде като всички останали.

Постоянно развитие

Привлекателният външен вид и способността да се готвят най-вкусните вечери са само малка част от това, което един богат и успешен мъж ще оцени в своята спътница. Човек, който е постигнал много в живота си, иска да види до себе си някой, с когото ще му бъде интересно да завладее нови висоти и да говори на най-различни теми.

Главното нещо тук е да не се опитвате да се състезавате с него в знанията. Не се съмнявайте, че такива мъже имат достатъчно конкуренция на работното място (и още повече, ако имат собствен бизнес). Така че просто му покажете, че се интересувате от него и демонстрирайте своите знания, насърчавайки го да научи нещо, за което може дори да не е мислил.

 

Знайте стойността си

Разбира се, мъжете ценят нежността и донякъде плахостта на една жена, но е важно да знаете кога да спрете. Не забравяйте, че е изключително важно да поддържате личните си граници и никога да не мълчите, ако внезапно не сте съгласни с нещо. Защитаването на вашата гледна точка и ясната позиция ще дадат възможност на партньора ви да ви опознае по-добре, а също така ще ви предпази от разногласия в бъдеще. Но преди всичко демонстрирането на вашите ценности ще ви покаже като зрял човек, който не е готов да предаде мнението си, но в същото време е отворен за диалог.

Що се отнася до интересите или уменията ви, всичко тук също трябва да е на ниво. Не е нужно да се стремите да станете експерт или професионалист във всяка тема. Просто трябва да решите какво е наистина важно и интересно за вас. Ако се чувствате като в свои води във вашия бизнес, тогава това ще бъде напълно достатъчно. В края на краищата успешният мъж иска да види независим човек до себе си, а не безличен човек, живеещ само според неговите интереси и възгледи.

 

Обноски

Въпреки факта, че няма да се омъжите за престолонаследника на някоя монархия (макар че все пак нищо в този живот не е напълно невъзможно да се осъществи), един успешен мъж, независимо дали е предприемач или бизнесмен, със сигурност няма да остави вашите маниери незабелязани. Ако не можете да се похвалите с богата семейна история, тогава се съсредоточете върху това как вие сами създавате живота на мечтите си.

Половинката на един богат мъж трябва да бъде общителна, съпричастна и проницателна, а също така е необходимо да може да участва във всеки разговор и, ако е необходимо, да разреши евентуална неудобна ситуация. Ако мълчите и обезценявате способностите си, тогава може би спътникът, към когото сте се насочили, няма да ви отвърне със същия интерес.

Общи интереси

Противоположностите се привличат - това е може би всеки го е чувал, но пък ако в една връзка няма наличие на нито една допирна точка, то тя едва ли била особено успешна. Не забравяйте, че срещата с богат и интересен мъж близо до кварталния супермаркет очевидно няма да се получи(освен ако не сте във филм, разбира се). Започнете редовно да посещавате фитнес зали, ходете на ресторанти и станете редовен гост на социални събития. Къде другаде, ако не там, можете да попаднете на същия отговарящ на условията ви ерген?

И, разбира се, не забравяйте за облеклото. Нека ви напомним, че вашият външен вид е визитната ви картичка, която може да ви отвори много пътища. Друго много важно нещо е да се усмихвате, защото кой, ако не една жена, искряща от щастие, може да стане пристана за един мъж?