Кейт Макклър е само на 27 години, но успя да промени живота на ветеран от морската пехота.

Една нощ горивото на Кейт свършило и нямало как да се прибере у дома. Тя била решена да тръгне пеша до най-близката бензиностанция. Тогава на помощ ѝ се притекъл Джони Бобит – бездомен мъж, който ѝ дал последните си 20 долара, за да може Кейт да зареди колата с гориво и да се прибере невредима у дома. Той ѝ казал да се заключи в колата и да го изчака, докато той ѝ донесе туба с гориво.

Жестът на Бобит дълбоко трогнал Кейт, която решила, че добротата трябва да бъде възнаградена. Тя и приятелят ѝ решават да открият Джони и да му върнат парите. През следващите няколко седмици те често се отбиват до моста, под който живее той. Те му дават дрехи и храна.

Но Кейт смята, че това не е достатъчно и решава да организира кампания за събирането на средства, които да помогнат на бездомника отново да стъпи на крака. Тя смята, че сумата от 10 000 долара е достатъчна, за да може той да предплати наем на апартамент за няколко месеца, да наеме кола и да устрои живота си отново. Резултатът от кампанията била повече от изненадваща, когато сумата, събрана за Бобит, станала около 100 000 долара. Всички били трогнати от добротата на мъжа и от историята му.

Джони Бобит е на 34 години и редица събития в живота му са довели до заживяването му на улицата. Той е бил пожарникар, фелдшер и морски пехотинец, но когато се завръща у дома след служба, със съпругата му се разделят. Той напуска дома си и започва да пътува из Америка. За съжаление той е бил обран, което довело и до трудното решение да заживее на улицата.
Кейт споделя, че Джони е шокиран от огромния отзвук, който е предизвикала историята му и добрината на хората, които са събрали пари за него. Той споделя, че мечтата му е да започне работа в компанията Amazon и служители вече са се свързали с него, за да му предложат работа.

Историята на Джони Бобит е наистина трогателна и доказва, че няма ненаказано добро.