41-годишната Бионсе вече е не само най-добре платената певица в света, но и собственичка на най-скъпото жилище в Калифорния. Заедно със съпруга си рапъра Джей Зи тя купи имение на брега на Тихия океан в района на Парадайз Коув, място популярно сред милиардерите.

Бетонния комплекс, на който музикантите станаха собственици за колосалната сума от 200 млн долара е по проект на известния японски архитект Тадао Андо. Който е носител на наградата Pritzker, известен с уникалните бетонни конструкции в Азия, Европа и Северна Америка.А в момента проектира имението на Кание Уест в Малибу.

Японецът създава това минималистично имение за колекционера на съвременно изкуство Бил Бел-младши, който купува имота през 2003 г за 14, 5 млн долара. Отначало Бел-младши поиска за къщата 295 млн, но Бионсе и съпруга й смъкнаха значително цената и го придобиха само за 200 милиона.

Бионсе ще може да се наслади на целия този лукс и разкош, разположен на скала върху 8 акра, веднага след като приключи световното й турне.

Г-образният комплекс е със стъклени панели от тавана до пода и предоставя достатъчно пространство и светлина, за да може звездното семейство да осъществи смелите си идеи за идеален живот както на двойката, така и на трите си деца и да подреди собствената си художествена галерия.

Известно е, че в колекцията на Бионсе и Джей Зи има много картини на известни художници.А западния двор на имението е не по-малко впечатляващ. Там се простира огромен басейн , а от скалата се открива приказна гледка към плажа.