Дойде месецът на празниците, а с него и приготовленията по повод изпращането на изминалата година. Как да се сбогуваме със старите навици и да посрещнем новото начало с лекота и блясък?

Подготвили сме ти няколко съвета за успешен преход между старата и Новата Година:

1. Направи си ясна равносметка за емоциите, уроците и поуките, които ти донесе 2017-та. Помисли дали се движиш в правилната посока и къде точно искаш да стигнеш. Ако в заключение си достигнала до извода, че нещо или някой те дърпа назад и те отдалечава от мечтите ти, зарови го в календара и нека си остане завинаги някъде измежду изминалите месеци.

2. Направи план за предстоящата година. Разгърни въображението си, преразгледай мечтите и целите си, а след това позволи на сърцето си да работи на пълни обороти за онова, за което истински копнее. Използвай старите, но доказани методи - напиши на лист всяка една идея, която ти хрумне. Искаш нова работа, връзка, промяна, далечни пътешествия? Гравирай мечтите си върху хартия и се залавяй смело със сбъдването им. Новата година е прекрасен повод да започнеш начисто.

3. Изпрати изминалата година в целия си блясък. Поглези се. Сега му е времето. Купи онази разкошна рокля, в която всеки ще влюби, а след това избери най-подходящото място, където да я разходиш. Събери компанията и отидете на шумно парти, за което ще си спомняте дълго. 31-ви декември е особено ключова дата - този ден навява едновременно носталгия и вълнение за непознатото и предстоящото. Точно този ден трябва да бъде истински незабравим.

Ето ти и предложение за бляскаво Новогодишно парти, което самите ние очакваме с нетърпение:

На 31-ви декември, в сърцето на София ще се завихри парти, което ти препоръчваме горещо. Локацията е Paradise Center, а преди да се запиташ какво друго можеш да правиш там освен практикуване на любимата shopping терапия, веднага ще ти издадем подробности. Организаторите от FlyEvents са се погрижили да се превърнат Paradise Center в парти дестинация, благодарение на уникалната си multiroom концепция, а именно 3 зали с различна атмосфера, музика и програма. За неповторимото настроение на гостите ще се погрижат едни от най-големите имена на българската поп, хип-хоп и R&B сцени - Krisko, Tita, ЪпсурТ, СкандаУDJ CASS и DJ Doncho.

За почитателите на горещите ритми и балканската музика, организаторите са предвидили отделна зала, където гостите ще могат да се насладят на гръцка музика на живо.

Ако искаш да празнуваш с нас и да посрещнеш 2018-та подобаващо, влез на www.newyear.bg или си запази място на 0890 102 103.