Не трябва да се налага да прекарваш по един час, преди да отидеш в дома на гаджето си. Не трябва да се притесняваш какво да носиш, когато се видите, защото толкова искаш да го впечатлиш. Можеш да правиш тези неща, ако те карат да се чувстваш щастлива, но не трябва да се превръщат в изисквания към теб. Не бива да се страхуваш, че ще го загубиш, ако те види без коректор или по оформящо бельо.

Трябва да бъдеш с някой, който мисли, че си красива, когато си естествена. Някой, който те обича, когато си облечена с тясна пола и си гримирана за парти, но също така да те приема, когато си с широки дрехи и без грим.

Трябва да бъдеш с някой, който те кара да се чувстваш секси 24 часа в денонощието.

Трябва да бъдеш с някой, който харесва всеки твой недостатък, защото в неговите очи ти си перфектна.

Трябва да бъдеш с някой, който ти казва, че си луда само когато се оплакваш колко си грозна на някоя снимки или че косата ти днес е ужасна.

Трябва да бъдеш с някой, който ти казва колко секси си, въпреки, че си облечена в раздърпана пижама.

Трябва да бъдеш с някой, който те гледа така, сякаш си най-красивата жена, която някога е виждал.

Трябва да бъдеш с някой, който те кара да се чувстваш уверена, независимо дали носиш малка черна рокля или сив анцуг. Някой, който ще те накара да спреш да се съмняваш в собствената си красота, защото знаеш, че е искрен, когато ти казва, че обича очите, краката или дупето ти.

Трябва да бъдеш с някой, пред когото да не се срамуваш да се съблечеш, защото знаеш, че обожава всеки сантиметър от тялото ти.

Трябва да бъдеш с някой, който се възбужда само от една целувка, защото го привличаш толкова много.

Трябва да бъдеш с някой, който те кара да се чувстваш като богиня на секса, защото не може да спре да ти казва колкото си сексапилна.

Трябва да бъдеш с някой, който те кара да се чувстваш секси. Някой, който няма да пропусне дори един ден, без да ти направи комплимент. Някой, който смята, че си над неговото ниво, нищо че ти мислиш същото за него.

Трябва да бъдеш с някой, който те кара да се чувстваш добре, а не който те срива. Някой, който не те сравнява с други жени. Някой, който не прави коментари за това, че иска да промениш облеклото си. Някой, който не ти срива самочувствието.

Трябва да бъдеш с някой, който те кара да се чувстваш като най-сексапилната жена, където и да отидете. Някой, който ще ти напомня колко красива си, дори в най-лошите ви дни. Някой, който ще успее да те разведри, когато несигурността ти те накара да се чувстваш зле.

Трябва да бъдеш с някой, който смята че си адски сексапилна и няма да си мечтае да бъде с друга.