Всеизвестен факт е, че всеки притежава уникална красота, независимо от произхода. Дали си секси обаче зависи и от културата, защото тя обича да създава форми на секси мода, екзотични танци на различна музика или на индивидуалното представяне на хората. Според проведени анкети, всичко сочи към едни и същи страни.

Нека видим кои са 10-те най-сексапилни националности в света:  

10. Италия
Може би е заради готвенето, тъмната коса и очите. Така или иначе, италианките подлудяват много мъже по света. Особено, знаейки, че мъжете и жените винаги са обичали дебелите акценти при мъжете и по-пълните тела на жените.

9. Швеция
Швеция не е само домът на IKEA. Това е и домът на златокосия отбор по бикини и секси акценти. Мъжете не могат да се наситят на блондинките и красотата.

8. Япония
Има нещо в азиатските жени, което подлудява мъжете. Най-популярните момичета от изтока са от Япония. Всичко за японките е, че са удивително сладки, малки, дребнички с големи очи и така нататък. Жените не поставят мъжете много високо, но силният пол гледа на тези момичета като виновно удоволствие.

7. Великобритания
Докато мъжете не бързат да посетят земята на чая и Биг Бен, заради разкошните си жени, нежният пол от своя страна с радост би предприел пътуване до страната на възпитаните царствени мъже. Жените винаги ще намират за секси комбинацията от акцент, хубави дрехи и черти на лошо момче.

6. България
Една националност със страстни брюнетки и огнени блондинки. Те изкушават с погледи, тела, жестове и интелект. Неслучайно получават място сред най-сексапилните - българките могат да те докарат до лудост!

5. Франция
Това е мястото, където отношение печели най-много. Красив акцент, слаби тела и свободен дух както във, така и извън спалнята. Дори жените не могат да получат достатъчно от сексапилното спокойствие на французите.

4. Русия 
Рускините са не само талантливи, но и много красиви. Доказвали са го много пъти и ето, че намират място в класацията за най-сексапилните националности. Нежни фигури, пленяващи очи и примамлив акцент - от какво повече се нуждае един мъж...

3. Америка
Това е една от най-интересните националности, защото предлага голямо разнообразие. Америка притежава едни от най-красивите мъже и жени във всички конфигураци на размери, цвят, пол, акцент. Америка е шведската маса на сексапила.

2. Пуерто Рико
Докато това технически е част от Америка, мъжете и жените на Британската общност са много по-секси, отколкото американските си колеги. Може би това са най-чувствените жени и „най-лошите” мъже. Така или иначе, хората имат вкус за латинското.

1. Колумбия
Докато мъжете не винаги заемат висока позиция в класациите за сексапил, тези жени печелят състезанието. Закръглените тела, тъмната коса, знойните акценти и оживената култура ги превръщат в една прекрасна комбинация от визуална и интелектуална атракция.