Сватбеният ден е събитие, което помниш цял живот, но някои булки го помнят заради неприятни причини. Младоженки решиха да споделят в Reddit най-големите грешки, които са допуснали на сватбата си.

Една от булките съжалявала, че е позволила на деца да присъстват – „Постоянно прекъсваха церемонията, чупеха наред и изцапаха костюма на съпруга ми.”

Сватбите обикновено излизат скъпо, но има няколко неща, от които не бива да пестиш, и едно от тях е добрият фотограф: „Намерихме много евтин фотограф... и това си личи от снимките. Иска ми се да бях избрала скъп фотограф със страхотно портфолио, а не такъв с приемливи снимки.”

Преди време една булка от Сингапур сподели личната си история с евтин фотограф. Тя и съпругът ѝ сключили договор с фирма за организиране на сватби, която осигурявала и фотограф. Снимките се оказали повече от трагични, но след пролелите сълзи, двойката решила да погледне на ситуацията от забавната ѝ страна и качила част от снимките в социалните мрежи, за да се посмеят и други хора.

Снимките са проблемът и на друга булка: „Имаме много хубави снимки от сватбата, но навсякъде виждаш хора с телефони, които снимат, вместо да се забавляват. Освен това на снимките не можеш да видиш лицата им заради телефоните.”

Друга булка съжалява за избора си на шаферки:

„Сестра ми, която ми беше кума, беше твърде заета с организирането на сватбата... а никоя от шаферките не се сети да ми организира моминско парти. А аз дори им бяха купила роклите и бях платила за грима им.” Тя съжалява и за броя на гостите – 150 души, много от които си тръгнали веднага след като са се нахранили.

Лошият диджей е често срещано разочарование. Други булки съжаляват, че не са наели човек, който да заснеме сватбата им, защото с времето спомените избледняват.

Друго споменавано разочарование е, че не са донесли кутии за останалата храна, защото гостите можели да си вземат част от тортата за вкъщи.

Какво е твоето най-голямо разочарование от сватбата?