Известните и богатите със сигурност живеят на по-високи обороти от останалите хора. Много са звездите, които могат да се похвалят с бързи бракове, а понякога с още по-бързи раздели. Явно при някои от тях любовта идва светкавично и не оставя място за колебания. Точно за такива знаменитости разказваме днес. Те са срещнали човек, когото веднага са разпознали като любовта на живота си, и доста бързо да се сгодили. А дали са стигнали до брак и дали още са заедно – предстои да разберем.

Пийт Дейвидсън и Ариана Гранде

Поп звездата и комикът, който няколко години се изяваваше в шоуто „Saturday Night Live“, стават гаджета през 2018 г. Запознават се в момент, в който и двамата са приключили дълги връзки. На Ариана и Пийт им отнема само 3 седмици, за да направят следващата крачка. Пет месеца след се сгодяват обаче, двамата се разделят. И всичко това се случва в една и съща година!

Блек Чайна и Роб Кардашиян


Реалити звездата Роб Кардашиян и моделът Блек Чайна се сгодяват само четири месеца, след като за започнали да излизат, през 2016 г. Двойката обявява годежа си с красноречив пост в Инстаграм и дори споделя серия от видеа, в които си личи радостта на влюбените от събитието. Ако нещо може със сигурност да се твърди за семейство Кардашиян, това е, че животът им е почти изцяло на показ. И тази нова двойка не прави изключение. Връзката им е документирана за техния риалити сериал „Rob & Chyna“, който се излъчва по телевизията от септември до декември 2016 г.

До сватба обаче така и не се стига, защото през 2017 г. връзката на Блек и Роб приключва окончателно, след като те вече са преживели няколко раздели и събирания. Това, което ги свързва завинаги, е дъщеричката им - Дрийм Кардашиян, родена в годината на годежа им.

Клои Кардашиян и Ламар Одом



Клои и бившият баскетболист Ламар се запознават през 2009 г. и явно се опознават достатъчно бързо, защото им отнема рекордните две седмици, за да се сгодят. В този случай годежът води до сватба, но двамата се развеждат през 2016 г.

Памела Андерсън и Томи Лий

 



Ако мислите, че семейство Кардашиян държат рекорда за най-бърз годеж и сватба на знаменитост, грешите. Памела Андерсън е сред звездите с немалко бракове зад гърба си. Явно красивата блондинка се влюбва бързо, само четири дни след запознанството, се сгодява и омъжва за музиканта Томи Лий. Сватбата се случва в Мексико през 1995 г., а разводът става факт 3 години по-късно.

Кейли Куоко и Райън Суитинг



Звездата от „Теория на големия взрив“ и бившият тенисист се сгодяват само след три месеца, през септември 2013 г. Още три месеца след това пък е сватбата им. Бракът им обаче просъществува по-малко от две години.

Кейти Пери и Ръсел Бранд

Поп звездата Кейти Пери, което днес е щастливо омъжена за Орландо Блум, се е влюбвала и в друг актьор – британеца Ръсел Бранд. Пътищата им се пресичат покрай музикалните награди MTV, на които актьорът е водещ. Двойката решава да се ожени само два месеца след началото на връзката си. Сватбата им е през 2010 г., а две години по-късно се развеждат.

Марая Кери и Ник Кенън



Марая Кери и Ник Кенън се женят на изненадваща церемония през 2008 г. само шест седмици след като са станали гаджета. Бракът им продължава 6 години, през които двойката се сдобива с две деца.

Маркъс Мъмфорд и Кери Мълиган



Музикантът и актрисата се сгодяват през 2011 г. По това време двамата излизат от пет месеца. Интересното обаче е, че Маркъс и Кери са си общували чрез писма, когато били деца и живеели в Лондон. След това загубват връзка един с друг за няколко години, докато пътищата им не се пресичат отново покрай изпълнение на групата на Маркъс - „Mumford & Sons“. Сватбата им е през 2012 г., а бракът им продължава и до днес.

Ники Рийд и Пол Макдоналд



Настоящата съпруга на Иън Сомърхолдър и бившият участник в American Idol се сгодяват през 2011 г. след двумесечна връзка. Женят се през същата година и се разделят през 2015 г.

Кейти Холмс и Том Круз



Том Круз и колежката му Кейти Холмс обявяват публично връзката си през април 2005 г. Само 7 седмици по-късно звездата от „Мисията невъзможна“ предлага брак на любимата си на върха на Айфеловата кула. Бракът им продължава от 2006 до 2012 г.

Кевин Федърлайн и Бритни Спиърс



Кевин Федърлайн и Бритни Спиърс се сгодиха през 2004 г. след само три месеца среща. Те се ожениха по-късно същата година и се разведоха през 2007 г.

Аврил Лавин и Чад Крьогер



Двамата канадски музиканти се сгодяват през август 2012 г., само шест месеца, след като стават гаджета. Бракът им продължава само две години, като след раздялата не само остават приятели, но и много близки такива, по думи на Аврил.

Анджелина Джоли и Били Боб Торнтън



В началото на новото хилядолетие, за един кратък период, Анджелина Джоли и Били Боб Торнтън се оказват една от най-обсъжданите холивудски двойки. Двамата се запознават през 1999 г. на снимачната площадка на общ филм. В него те играят женена двойка, а химията помежду им се пренася и в реалния живот. През май, 2000 г. Били и Анджелина се женят на изненадваща церемония в Лас Вегас. Бракът им продължава 3 години.

 



Кънтри изпълнителят и звездата от „Хубава жена“ се запознават на снимачната площадка на комедията от 1992 г. „Играчът“. Три седмици след запознанството им двамата вече са съпрузи. И за двамата този брак е първи, като от него нямат деца. Съюзът им трае само 21 месеца, като двойката не прекарва много от това време заедно заради работните си ангажименти.