Последният уикенд на лятото ще звучи с музиката на STAN KOLEV, TARKAN и V-Sag

Неусетно и като че ли с едно вдишване, краят на летните музикални уикенди на CACAO BEACH дойде. Този петък и събота, 28 и 29 август, ще отпразнуваме закриващия уикенд с подобаващо настроение и музиката на STAN KOLEV (28 август), TARKAN и V-Sag (29 август). Танците през уикенда ще са като за последно, а гледката на изгряващото слънце ще ни тoпли чак до следващия сезон.

На 28-ми вечерта, освен предпоследното парти за сезона, ще отбележим и рождения ден на STAN KOLEV. По традиция диджеят избра да отпразнува този ден с всички свои фенове в един от любимите си клубове - новият CACAO BEACH. За вечерта артистът е подготвил селекция, с която ще защити титлата си на един от най-добрите прогресив хаус диджеи в света. С 2 албума и над 500 трака, един от които е включено в саундтрака на сериала „Oт местопрестъплението: Маями“, свирил редом до Аrmin van Buuren, Paul Oakenfold, David Morales и Roger Sanchez, издавал за лейбъли като Armada Music, Global Underground, Spinning Records STAN KOLEV ще застъпи ударно в петъчната вечер в новия CACAO BEACH Club.

След него в събота вечер зад пулта ще застане една добре позната и силна комбинация от артисти – DJ TARKAN & V-SAG. Неподправеният техно стил на TARKAN, му носи приза диджей на годината през 2002-та. Именно този успех проправя път на родения в Германия турски диджей. Запознанството му с младия диджей и продуцент Василис Сагонас, познат като V-SAG, се оказва важен момент в кариерата и на двамата артисти. Освен симбиоза зад пулта, заедно създават и лейбъла No Smoking Recordings, като стартират серия от партита в цял свят. За наше щастие това лято, точно тази събота, ще ги чуем отново на CACAO BEACH.

Билети за STAN KOLEV могат да бъдат закупени на място на цена от 15 лв., а билети за DJ TARKAN & V-SAG на цена от 20 лв. може да откриете в мрежата на Evetim.bg и бензиностанции ОМV в цялата страна.